Pepe Jeans

Pepe jeans is een modemerk dat is opgericht in 1973 in Londen door de gebroeders Shah. Ze zijn begonnen met het maken van gewone originele spijkerbroeken. Deze waren zo'n succes dat ze verschillende winkels in het Verenigd Koninkrijk hebben gekocht en zelfs marktleider werden in 1980. Hierna zijn ze verder gegaan met ontwerpen en al snel kwam er ook interesse uit Amerika en de rest van Europa. Ze hebben als eerste aan Amerika geleverd, waarna ze al snel verder gingen met het leveren aan Europa. In die periode zijn ze snel gegroeid, waardoor ze op dit moment één van de bekendste jeans merken zijn in de branche. Op dit moment leveren ze ook al in Latijns-Amerika en Azië, waardoor ze vertegenwoordigt zijn in meer dan 60 landen verspreid over 5 werelddelen. Ze beschikken over 7000 winkels en hebben meer dan 2000 werknemers. Je kunt dus wel stellen dat het bedrijf enorm gegroeid is in ongeveer 40 jaar tijd.

Populaire jeans

In de collectie van Pepe jeans zitten een paar spijkerbroeken die echt niet mogen ontbreken bij een spijkerbroekenfanaat. Dit zijn de Hoxton, de Kingston en de Jeanius. De Hoxton is een jeans met stoere wassingen en die beschikt over mooie details, deze jeans heeft een low waist regular fit. De Kingston heeft een regular fit, waardoor hij eigenlijk met alle kledingstukken te combineren is. Als laatste is er nog de Jeanius. Deze jeans is left hand geweven, dit betekent dat er een zachtere doek is gebruikt en dat het een comfortabele fit heeft.

Meer dan alleen jeans

Pepe Jeans heeft niet alleen jeans in de collectie, maar ook vele andere kledingstukken. Hierbij kun je denken aan shirts, jackets, schoenen en allerlei accessoires. Met de collectie van Pepe Jeans kun je dus alle kanten op en kun je je kledingstijl helemaal aanpassen aan jouw eigen persoonlijkheid. De kleding van Pepe jeans is goed verkrijgbaar. Vrijwel iedere winkelstraat heeft enkele kledingshops die het merk verkopen. En ga je liever niet de deur uit dan zijn er ook nog altijd de nodige online kledingwinkels die een grote collectie van dit merk hebben. Enkele mogelijke shops zijn bijvoorbeeld: Jeansonline, Jeansandfashion, pepejeansonline.nl en wehkamp. Shops die bekend staan om de uitstekende service en het gebruik gemak.

Iets voor jou?
Energie
Games met korting
J.C. Rags
Deze fouten worden gemaakt bij de aankoop van een 3 delig pak
Games met korting
J.C. Rags
Handelen