De vraag is echter: wat is gemiddeld. De gemiddelde penislengte kan namelijk ontzettend variëren over de hele wereld. Aziaten zijn het minst goed bedeeld met een gemiddelde penislengte van tussen de 9,66 en 11,67 centimeter. In Congo meet de jongeheer gemiddeld 17,93 centimeter. Nederland doet het ook niet slecht met gemiddeld tussen de 15 en 17 centimeter in erectie. De dikte, oftewel omtrek, van de piemel ligt tussen de 9,5 en 12 centimeter. De betrouwbaarheid van zulke onderzoeken is veelal wel een beetje laag, aangezien het vaak onderzoeken betreft waarbij mannen hun penis zelf moeten opmeten. Vaak worden er hier en daar wat centimeters bij gesmokkeld.

Onzeker? Hoeft niet!

Ben je onzeker over het formaat van je penis? Voor veel mannen zit deze onzekerheid in de vraag of ze een vrouw wel optimaal kunt bevredigen tijdens de seks. De penislengte is echter maar één onderdeel van de seks. Wat je er allemaal mee kan, is het tweede. Dat laatste is voor veel vrouwen veelal een stuk belangrijker. Daarnaast zijn mannen vaak al snel ontevreden over het formaat van hun piemel, terwijl het voor vrouwen allemaal al vrij snel goed genoeg is.

Penisvergroting?

Als je een kleine penis hebt, dan heb je er misschien wel eens over nagedacht: een penisvergroting. Dit is uiteraard mogelijk, maar het is wel een behoorlijke ingreep. Daarom is het misschien beter om je jongeheer te accepteren zoals hij is. Mocht dat niet lukken, dan kun je altijd overwegen om een penispomp te gebruiken om je penis tijdelijk te vergroten. Meer weten over penisvergroting? Kijk dan bv op Penisvergroten XX, de penisvergroting site (http://www.penisvergrotenxx.com/).

Iets voor jou?

Kolomkasten: dé trend voor in de badkamer
Kerstpakketten voor mannen
Kolomkasten: dé trend voor in de badkamer
Iphone XR review
GoPro Hero 5 Black & Session
Fouten 3-delig pak
Drones