1. Een slimme BBQ-thermometer

Voor de grillmeester in je vader is een slimme BBQ-thermometer hét perfecte cadeau. Zo'n apparaatje houdt de temperatuur van het vlees nauwkeurig in de gaten, zodat hij nooit meer een steak verknoeit. En het mooie is: hij kan gewoon vanuit zijn luie stoel de boel in de gaten houden via zijn smartphone. Kijk, dát is pas relaxed barbecueën!

Bekijk hier de bbq thermometer aanbiedingen van Bol.com >>.

2. Een bierbrouwkit

Welke man houdt er nou niet van een lekker koud biertje? Met een bierbrouwkit kan je vader zijn eigen bier brouwen en experimenteren met verschillende smaken. Zo kan hij straks pronken met zijn zelfgebrouwen pilsje tijdens de volgende familiebarbecue. Proost!

Bekijk hier de bierbrouwpakketten aanbiedingen van Bol.com >>.

3. Een multitool

Een echte doe-het-zelver kan nooit genoeg gereedschap hebben, toch? Een multitool is een compacte oplossing die meerdere functies in één handig apparaatje combineert. Ideaal voor de vader die graag klust en altijd op zoek is naar het juiste stuk gereedschap.

Bekijk hier de multitool aanbiedingen van Bol.com >>.

4. Een hoogwaardige powerbank

Voor de reislustige vader is een goede powerbank onmisbaar. Zo kan hij zijn smartphone, tablet of camera opladen, waar hij ook is. Kies voor een model met voldoende capaciteit en snellaadfuncties, zodat hij nooit zonder stroom komt te zitten!

Bekijk hier de powerbank aanbiedingen van Bol.com >>

5. Een kookboek voor mannen

Als je vader graag in de keuken staat, verras hem dan met een kookboek vol stoere en smakelijke recepten speciaal voor mannen. Denk aan gerechten met veel vlees, pittige smaken en natuurlijk een goede dosis humor. Zo wordt koken pas écht een feestje!

Bekijk hier de kookboek voor mannen aanbiedingen van Bol.com >>

6. Een abonnement op een sportmagazine

Voor de sportieve vader is een abonnement op een sportmagazine een schot in de roos. Zo blijft hij op de hoogte van de laatste nieuwtjes, achtergrondverhalen en interviews met zijn favoriete sporters. Een perfect cadeau voor de vader die geen genoeg kan krijgen van sport!

7. Een draadloze oplader

Voor de tech-savvy vader is een draadloze oplader een handig en stijlvol cadeau. Geen gedoe meer met kabels en stekkers, maar gewoon zijn smartphone op de lader leggen en klaar. Dat is pas écht draadloos genieten!

Bekijk hier de draadloze oplader aanbiedingen van Bol.com >>

8. Een stoere rugzak

Of je vader nu vaak op pad gaat voor zijn werk of graag de natuur intrekt, een stoere en praktische rugzak komt altijd van pas. Kies voor een model met voldoende opbergruimte en handige vakken, zodat hij al zijn spullen georganiseerd en veilig kan meenemen.

9. Een virtual reality headset

Verras je vader met een duik in de wereld van virtual reality. Met een VR-headset kan hij zich helemaal onderdompelen in zijn favoriete games, films en andere belevingen. Gegarandeerd uren speelplezier en een ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk hier de virtual reality headset aanbiedingen van Bol.com >>

10. Een workshop of cursus

Tot slot, waarom niet investeren in je vaders kennis en vaardigheden? Geef hem een workshop of cursus cadeau in een onderwerp waar hij gepassioneerd over is, of iets nieuws dat hij altijd al heeft willen leren. Zo geef je hem niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een onvergetelijke ervaring!

Met deze 10 innovatieve geschenken zit je gegarandeerd goed voor Vaderdag. Dus hup, aan de slag en verras je vader met een cadeau waar hij écht blij van wordt. Succes gegarandeerd, en een dikke knuffel van je ouweheer als beloning!

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Pepe Jeans
Kleding Pepe Jeans

Pepe jeans is een modemerk dat is opgericht in 1973 in Londen door de gebroeders Shah. Ze zijn begonnen met het maken van gewone originele spijkerbroe...

Waarom kiezen voor payrolling?
Business Waarom kiezen voor payrolling?

Payrolling is een manier om personeel in te huren. Het payrollbedrijf zal ervoor zorgen dat de payroll beheerd wordt en alle administratieve en ju...

Geld
Business Geld

Geld maakt misschien uiteindelijk niet gelukkig, maar het is wel enorm handig als je er veel van hebt. Beter te veel dan te weinig gaat hier zeker bij...

Voordelen van ventilatie in huis
Huis & tuin Voordelen van ventilatie in huis

U zult niet snel stilstaan bij het feit dat schone lucht zeer belangrijk is voor uw gezondheid. Het lijkt bijna alsof dit automatisch gebeurd, maa...

Goedkoop bier: Ontdek betaalbare pareltjes
Cultuur Goedkoop bier: Ontdek betaalbare pareltjes

Bier - het gouden vocht waar mannelijke vreugde en epische verhalen uit voortvloeien. En nee, we praten hier niet over het bier met een prijskaart...