Duizelingwekkende Derby

De LED derby is perfect voor het creëren van die felbegeerde sfeer op elk feest. Het zorgt voor kleurrijke, intense lichtstralen die bewegen en de ruimte vullen met een spektakel van licht. Met de derby-functie kan je kiezen uit verschillende kleuren en patronen om zo de gewenste stemming voor elk evenement te creëren.

Luxueuze Laser

De ingebouwde rode en groene lasers leveren fijne stralen om overal in de ruimte spectaculaire lichteffecten te projecteren. Het resultaat? Een visueel hoogstandje die een 'wow' -effect geeft. Met zorgvuldige configuratie kan je unieke laserpatronen en -effecten op de muren, het plafond en de dansvloer creëren.

Betoverende Blacklight

Ga retro met het blacklight-effect. Of je nu subtiele accenten wilt toevoegen aan je DJ-aanwezigheden of de sfeer van de jaren '80 wilt nabootsen, blacklight is daarvoor perfect. Met Beamz Magic2 kan je dit effect afzonderlijk of in combinatie met de andere effecten gebruiken.

Schitterende Stroboscoop

De stroboscoop is de kers op de taart, perfect voor het creëren van snelle oogknipperende effecten en het bereiken van die clubachtige atmosferische vibe. Het kan zelfs worden gebruikt voor intense momenten tijdens een live muziekoptreden of om opvallende visuele effecten te maken in een thuisbioscoop.

Perfect voor de Mancave of Sportclub Kantines

Beamz Magic2 is niet alleen voor professionele evenementen en feesten, het kan ook een geweldige aanvulling zijn op je mancave of de kantine van een sportclub. Met zijn compacte formaat en eenvoudige installatie is het apparaat perfect voor het transformeren van elke ruimte in een levendige entertainmentruimte.

In een mancave kan je de Beamz Magic2 gebruiken om je favoriete sportevenementen of filmavonden een extra dimensie te geven. Stel je voor: een spannende voetbalwedstrijd, met lichteffecten die op het ritme van de actie veranderen, of een filmavond met vrienden waar het lasershow de sfeer van de film versterkt.

In de kantine van een sportclub kan de Beamz Magic2 worden ingezet om speciale evenementen of feesten tot een succes te maken. Het kan bijdragen aan het creëren van een feestelijke of energieke sfeer die geschikt is voor verschillende vieringen en evenementen.

Gebruiksgemak en Flexibiliteit

Voor gebruikersgemak heeft de Beamz Magic2 DMX-bediening en een afstandsbediening. De combinatie van de vier effecten kan worden aangepast via DMX, waardoor het volledig aanpasbaar is aan je persoonlijke voorkeur en de behoeften van het evenement. Bovendien is het apparaat compact, licht en gemakkelijk te installeren, waardoor het geschikt is voor mobiel gebruik.

Beamz Magic2 Online Bestellen

Of je nu een serieuze DJ bent of gewoon iemand die houdt van een goed feestje bij je thuis, Beamz Magic2 brengt licht en leven op elk evenement. Sta je te popelen om dit meesterwerk van lichteffecten te bezitten?

Goed nieuws! Beamz Magic2 is online verkrijgbaar. Je kunt de Beamz Magic2 bestellen via Bol.com of Bax-shop.nl. Upgrade je feest of evenement met Beamz Magic2 en al zijn wondervolle lichteffecten!

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Tips om van de winter te genieten!
Huis & tuin Tips om van de winter te genieten!

De winterse maanden beginnen er weer aan te komen. Het begint al fors te dalen in temperatuur en we gaan natuurlijk richting de wintertijden. Veel...

Verhoog je bedrijfsefficiëntie met een tussenverdieping
Business Verhoog je bedrijfsefficiëntie met een tussenverdieping

Als ondernemer is het maximaliseren van je bedrijfsruimte essentieel voor het stimuleren van groei en efficiëntie. Een tussenverdieping, ook ...

Wanneer kies je voor een kleinere radiator?
Huis & tuin Wanneer kies je voor een kleinere radiator?

Niets is fijner dan een lekker warme ruimte in de koude winterperioden. Of je nou in de slaapkamer staat, de badkamer, gang of woonkamer. Een lekker...

Een kerstboeket als feestelijke versiering
Huis & tuin Een kerstboeket als feestelijke versiering

Kerst, een tijd van warmte, vreugde en samenzijn, wordt gekenmerkt door prachtige decoraties die huizen en harten verlichten. Een kerstboeket is e...

De voordelen van industriële barkrukken in huis
Huis & tuin De voordelen van industriële barkrukken in huis

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om mee te gaan met de industriële trend. Met een industriële barkruk is jouw interieur er helem...