Voetbaltrainingsuitrusting: wat heb je nodig?
Sport Voetbaltrainingsuitrusting: wat heb je nodig?

Als voetballer is het belangrijk dat je over de juiste trainingsuitrusting beschikt om je te helpen je spel te verbeteren en je potentieel te bere...

Eetkamerstoelen van nu
Huis & tuin Eetkamerstoelen van nu

Ben je op zoek naar leuke eetkamerstoelen die ook nog eens onwijs passen in de tijd waarin we nu leven? Eetkamerstoelen zijn wellicht een van de b...

Nike: loopwonders van start tot finish
Sport Nike: loopwonders van start tot finish

Wie hardloopschoenen zegt, zegt Nike. Natuurlijk, er zijn ook andere topmerken op de markt. Maar Nike is temidden van al dat loopgeweld toch wel d...

Verrassende Bierparels op een Budget

1. Schultenbräu
Verkocht bij Aldi, wordt dit bier vaak over het hoofd gezien. Schultenbräu is als die ouwe Ford van je opa - het ziet er op het eerste gezicht misschien niet flitsend uit, maar het brengt je waar je moet zijn en heeft verrassend veel karakter.

2. Hollandia
Bijna net zo Nederlands als klompen en tulpen. Verkrijgbaar bij de Lidl en waar voor je geld - geweldig voor die voetbalavonden met de jongens.

3. Huismerken AH, Jumbo en Lidl
Laat je niet voor de gek houden door chique branding, de huismerken van supermarktketens zoals AH, Jumbo en Lidl hebben genoeg te bieden. Deze biertjes zijn het bier-equivalent van die vriend die altijd paraat staat voor elke klus - betrouwbaar en zonder poespas.

De smaak van deze bieren is misschien wel anders dan die van de duurdere tegenhangers. Denk aan de smaak van victory - bitterzoet, eerlijk en langdurig. Perfect voor de man die weet dat de beste dingen in het leven niet altijd een hipsterbaard en een hoge prijs vereisen.

Goud voor Minder

Waar te kopen?
Kijk eens in je lokale Aldi of Lidl. Probeer ook de huismerken van AH of Jumbo. Vergeet niet dat goed bier geen gat in je portemonnee hoeft te slaan, het moet gewoon lekker zijn.

Hoe te drinken?
Het zelfverklaarde bierorakel vertelt het ons:

  • De temperatuur: Comfortabel koel. Niet ijskoud, tenzij je in de Sahara woont.
  • Het glas: Als de vrouw het niet kan zien, is het prima! Grapje. Voor de beste smaak doe je er goed aan de juiste bierglazen te gebruiken.
  • Het eten: Courage, maat. Experimenteer zelf met bier & food matching, of volg de regel "bier voor en na het eten, je zult het nooit vergeten".

Slotwoorden? Doe maar prachtige Acties

Laten we stoppen met deze flauwekul en genieten van het leven. Verras je vrienden met een mix van budget bieren op je volgende bijeenkomst. Onderwerp van de avond: een blinde bierproeverij. Kan iemand het verschil proeven tussen goedkoop en luxe bier? Wie weet, misschien is het belangrijkste ingrediënt humor!

Kortom, het leven is te kort om bier te drinken dat je niet leuk vindt, ongeacht de prijs. Dus proost op jezelf, proost op je vrienden, en op de geneugten van eenvoud die het bier ons brengt. Tenslotte, goud hoeft niet duur te zijn om te glinsteren.

Alle blogcategorieen