Japans Scandinavisch / Japandi 

De Scandinavische trend is tijden lang helemaal in geweest voor het interieur. Deze eenvoudige woonstijl heeft een stijlvol tintje door gebruik te maken van veel witte en grijze elementen in combinatie met hout. Echter wordt deze trend steeds meer gemengd met populaire Japanse invloeden om je huis in te richten, waarmee de nieuwe meubeltrend Japandi is geboren. Denk aan veelvuldig gebruik van tegels, teddy zachte stoffen, neutrale tinten en organische vormen. Een groot voordeel van deze meubel trend is dat je de leukste items kunt shoppen in een goedkope woonwinkel! Ideaal dus voor een klein budget.

Duurzame meubels kunnen ook trendy zijn 

Duurzaamheid speelt alsmaar een grotere rol binnen onze dagelijkse bezigheden. Niet gek dus dat deze trend ook voorbij komt binnen ons interieur! Het is anno 2021 namelijk helemaal hip om oude/retro meubels op te knappen en van een likje verf te voorzien. Zo lijkt het net of je een nieuw pronkstuk in huis hebt gehaald terwijl je vaak niet verder hoeft dan de rommelmarkt of plaatselijke kringloop. 

Reis rond de wereld

Gelukkig hoef je hiervoor niet over het budget van een echte wereldreis te beschikken, je haalt dit tegenwoordig gewoon in huis. Combineer meubels van Afrika tot Zweden en zie de verschillende culturen samenkomen. Om zo’n werelds interieur te creëren houd je je het beste aan een donker kleurenpalet. Denk zo aan aardetinten, kastanjerood en indigoblauw. Shop daarom bij je favoriete kringloop, een goedkope woonwinkel of een luxe meubelgigant. Een groot contrast is namelijk key voor deze gezellige maar intense woonstijl. 

Wij zijn in ieder geval dol op deze stijlen en kunnen niet wachten om onze meubels een flink onder de loep te nemen. En? Met welke woontrend richt jij je huis het liefst 

iets voor jou?