Een trouwpak op maat

Het is natuurlijk belangrijk dat je samen met je partner het hoogtepunt bent van de bruiloft. Door een pak te dragen op maat kun je zeer elegant, deftig en uniek zijn. Je wilt niet aankomen in een pak dat uiteindelijk niet helemaal past bij jouw eigen stijl of niet helemaal past. Je kunt natuurlijk denken dat het kiezen van een standaard pak zeer eenvoudig is en dat is te begrijpen, maar het is je trouwdag. Er zijn een aantal voordelen aan een maatpak en daarom raden we ook aan om voor een maatpak te kiezen als trouwpak! 

De maat

Ben jij kleiner of juist wat langer dan een gemiddelde man? Mocht dit het geval zijn, dan dien je standaard pakken op maat te maken. Dit is vaak lastig om te doen en kost relatief veel geld. Voor hetzelfde geld heb je een mooi maatpak dat ook matcht met jouw maten en niet vermaakt hoeft te worden. Dan weet je 100% zeker dat het pak ook de perfecte pasvorm heeft. 

Uniekheid

Door te kiezen voor een maatpak kun je kiezen uit verschillende kleuren en diverse stoffen. Dit zorgt ervoor dat je jouw pak kan samenstellen naar jouw wensen toe. Het pak wordt dus uniek door te kiezen uit verschillende mogelijkheden. Dit zijn onder andere ook aspecten als knopen, type zakken, voeringstof, stiksels en om het af te maken kun je ervoor kiezen om de trouwdatum er in te zetten als inscriptie. 

Stofkeuze

Bij een maatpak heb je keuze uit diverse stoffen met de bijhorende kleuren. Bij een standaardpak is deze keuze zeer nihil en worden er standaard stijlen gegeven met daarbij enkele kleuren (vaak een of twee).

Het gehele proces 

Het maken van een maatpak is niet zo maar gedaan. Dit dient door middel van een proces gedaan worden dat verricht wordt door een expert. Deze expert is vaak zeer enthousiast en meedenkend met het maken van een keuze. Het gehele proces is zeer speciaal om mee te maken met name omdat je toeleeft naar een speciale dag. Dit hoort eigenlijk ook bij het plannen van een trouwdag en het kiezen van een maatpak maakt het alleen maar unieker en mooi maakt. 

Duurzaamheid

Bij het maken van een maatpak zul je ook voor de stoffen kiezen. Hierdoor is het ook mogelijk om te kiezen voor duurzame stoffen. Deze zijn overigens niet standaard te vinden bij een pak. Samen met de expert kun je duurzame stoffen uitkiezen en deze kan die dan verwerken in het pak en zo voldoe je weer aan je eigen wensen, mocht dit duurzaamheid zijn.

iets voor jou?