- Cashback websites:

gloednieuwe games met korting online kopen? Dat gaat het eenvoudigst via een cashback website. Deze sites zorgen ervoor dat jij veel producten met korting online kunt bestellen, waaronder diverse games voor bijvoorbeeld de Playstation, XboX360, Wii en vele andere consoles. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken op de cashback website en doorklikken naar je favoriete console game shop. Zodra de bestelling is afgerond, wordt het kortingsbedrag op je cashback rekening gezet. Het fijne is: zodra je ook nog kleding of andere zaken via de cashbackwebsite bestelt, kan het kortingsbedrag op je rekening snel oplopen! Wanneer je het minimale uitbetaalbedrag hebt bereikt, kun je je gespaarde geld laten uitbetalen. Van dat geld kun je eventueel weer een nieuwe game met korting kopen. Ideaal toch?


- Tweedehands games:

Tegenwoordig is alles tweedehands te krijgen, dus ook games. Deze games worden op online marktplaatsen vaak tegen scherpe prijzen aangeboden. Een game wordt vaak maar één keer uitgespeeld, want daarna is er weinig meer aan. Zo kun je dus eenvoudig games met korting kopen. Hier kleeft wel een groot nadeel aan: je weet namelijk niet wat je in huis haalt. Het is mogelijk dat je een beschadigde game koopt en het is zelfs mogelijk dat je helemaal niets krijgt thuisgestuurd. Dat is dus een risico.


- Games ruilen met vrienden:

Ben je toe aan een nieuwe game, maar zit je financieel nogal krap? Ruil eens games met vrienden! Bijna iedereen heeft games liggen die hij niet meer speelt. Dan is het dus leuk om eens een ruildag te houden. Het is wel handig om goed bij te houden wie welke game heeft gekregen, want anders weet je straks niet meer waar je eigen games zijn gebleven.

Iets voor jou?

Handelen
Fitness
J.C. Rags
Fouten 3-delig pak
GoPro Hero 5 Black & Session
Fitness
Pepe Jeans