1. Warme, gezellige sfeer

Zeg je vuurtafel, dan zeg je warmte, comfort en gezelligheid. Een vuurtafel is een mooie combinatie van een design tafel en een moderne open haard, die garant staat voor een comfortabeler woongenot. Met behulp van deze stijlvolle open haard kun je tot in de late uurtjes in de tuin genieten, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Niet alleen is het een mooi alternatief voor een vaste buitenhaard, maar staat het simpelweg heel sfeervol in je tuin en kun je er vele knusse avonden met je familie, vrienden en collega’s mee beleven.

2. Vuurtafel: dé blikvanger in elke tuin

Een vuurtafel is een ware eyecatcher voor de tuin. Met een strak en uniek design valt de vuurtafel gegarandeerd op in je tuin. Doordat een vuurtafel bovendien in veel verschillende uitvoeringen wordt aangeboden, is er voor elke stijl tuin een vuurtafel verkrijgbaar. Zo geef jet met de aankoop van een vuurtafel de je tuin binnen één hand om draai een luxe uitstraling.

3. Veilig

In tegenstelling tot velen vaak denken, is een vuurtafel heel veilig. Door de speciale piëzo-ontstekingsmechanisme, is het aanmaken van vuur met aanmaakblokjes en lucifers verleden tijd. De vuurtafel kan tevens beschermd worden met glazen platen, waardoor kinderen niet aan het vuur kunnen komen. Zo kun je eenvoudig met het hele gezin genieten van de vuurtafel.

4. Geen overlast door rook en vonken

Vuurtafels worden meegeleverd met houtblokken en lavastenen. Je krijgt hierdoor de sfeer van een echte open haard, maar maakt vuur op basis van gas. Het onderscheid is nauwelijks te maken, maar je geniet van verschillende voordelen. Zo heb je geen last van vliegende vonken en rook dat in je kleren trekt. Ideaal toch?

5. Ruime keuze

Vuurtafels zijn in verschillende materialen, vormen, maten en designs te verkrijgen. Van trendy kleuren, warm houtmateriaal tot een strak ontwerp. Doordat er een ruime keuze van vuurtafels is, vind ook jij een vuurtafel die helemaal aansluit op je wensen.

Wacht daarom niet langer en koop een vuurtafel voor jouw tuin!

Iets voor jou?

Gebruik maken van een zakelijke tankpas? Dit zijn de voordelen!
Tips voor het kiezen van de juiste autoverzekering
Penisvergroting - is het nodig?
Garmin Fenix 3
GoPro Hero 5 Black & Session
Games met korting
Wanneer kies je voor een kleinere radiator?