Guess
Kleding Guess

Bij Guess wordt voornamelijk aan vrouwenkleding gedacht, maar niets is minder waar. Je kunt er fantastisch mooie kleren kopen speciaal voor mannen. Gu...

Games met korting
Games Games met korting

Gamen vinden wij mannen fantastisch. Het is de ideale manier om even te relaxen en andere zaken op de achtergrond te plaatsen. Tegenwoordig is de keuz...

Hoe en waarom je moet beginnen met boksen
Sport Hoe en waarom je moet beginnen met boksen

  Altijd al eens willen boksen, maar hier nooit actie voor ondernomen? Dan wordt het eens tijd toch? In deze blog lees je meer over waarom je NU...

Sony DualSense Wireless Controller (standaardcontroller)

Laten we beginnen met de standaardcontroller die bij de PS5 wordt geleverd: de Sony DualSense Wireless Controller. Deze controller heeft een revolutionair ontwerp met haptische feedback en adaptieve triggers die de gameplay naar een nieuw niveau tillen. De precisie en het comfort van deze controller zijn indrukwekkend en maken het tot een uitstekende keuze voor zowel casual als hardcore gamers.

SCUF Infinity4PS Pro

SCUF staat bekend om zijn op maat gemaakte controllers, en de SCUF Infinity4PS Pro is geen uitzondering. Deze controller biedt volledig aanpasbare knoppen, extra paddles aan de achterkant voor extra functionaliteit en een hoogwaardige bouwkwaliteit. Het stelt gamers in staat om hun controller aan te passen aan hun unieke speelstijl en voorkeuren.

Razer Raiju Ultimate

De Razer Raiju Ultimate is een andere hoogwaardige controller die speciaal is ontworpen voor serieuze gamers. Het heeft verwisselbare thumbsticks en D-pad, programmeerbare knoppen en extra triggers aan de achterkant voor nog meer controle. Met de Razer Chroma-verlichting kun je de controller ook aanpassen aan je favoriete kleuren en stijl.

Hori Onyx Wireless controller

De Hori Onyx Wireless Controller is een budgetvriendelijke optie die nog steeds indrukwekkende prestaties levert. Deze controller heeft een ergonomisch ontwerp, analoge sticks die lijken op die van de Xbox-controllers, en een ingebouwde accu die lang meegaat. Het is een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betaalbare upgrade.

Astro C40 TR

De Astro C40 TR is een premium-controller die speciaal is ontworpen voor professionele gamers. Deze controller heeft verwisselbare thumbsticks en D-pads, programmeerbare knoppen en een robuuste bouwkwaliteit. Het wordt geleverd met een draagtas en extra onderdelen, waardoor het perfect is voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige controller die aan al hun eisen voldoet.

Nacon Revolution Unlimited Pro

De Nacon Revolution Unlimited Pro-controller biedt een uitstekende balans tussen prestaties en prijs. Met verwisselbare onderdelen, programmeerbare knoppen en een comfortabele grip is dit een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een controller met veel aanpassingsmogelijkheden.

Alle blogcategorieen