Verschillende soorten penisringen

De cockring, of ook wel penisring genoemd, wordt in verschillende varianten verkocht. Zo is bijna iedereen wel bekend met de ronde penisring die strak om de penis wordt geplaatst en die  om te zorgen voor een langdurige erectie. Ook heb je andere variant Deze zorgt voor een fijne vibratie die te voelen is voor beide partijen.

Een favoriet onder veel mannen en vrouwen is de veelzijdige penisring, die zowel om de penis als de testikels wordt geplaatst. Hierbij worden beide delen zowel als de perineum gestimuleerd. Vaak zitten hier ook verschillende trilstanden op die zorgen voor nog intensere vibraties door heel de erogene zones. Dankzij deze intense trilling zorgt de penisring voor een samensmelting van beide partijen. De ring is dus ook perfect te gebruiken tijdens de seks. Het gebruiken van een losse vibrator is niet meer nodig. 

Cockring aanbrengen – Handige tips

Het kan er allemaal wat ongemakkelijk uitzien. Cockringen worden eenmaal smal gemaakt zodat het allemaal op zijn plek blijft zitten. En ja, het is echt de bedoeling dat je je penis door het gat heen weet te halen. Gelukkig is dit, met behulp van een aantal tips, prima te doen. 

- Glijmiddel is je beste vriend, zorg dat de cockring goed glijbaar is
- Schuif de ring voorzichtig naar beneden
- Aanbrengen lukt het best met een nog niet helemaal stijve penis
- Siliconen ringen zijn rekbaar en perfect voor de eerste keer

Heb je pijn of verandert de kleur van je penis langzaam naar paars? Dan is de cockring wellicht niet iets voor jou en moet je op zoek gaan naar een grotere variant. 

Ga jij binnenkort de cockring uitproberen?

iets voor jou?