Kleinere radiatoren voor kleine ruimtes

Dat de radiator kleiner is wilt niet zeggen dat hij minder krachtig is. Het tegenovergestelde eigenlijk, een kleinere radiator is perfect voor kleinere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, toilet, gang of andere kleinere ruimte die geschikt is voor een kleinere radiator. Deze ruimtes binnenshuis hoeven echt geen hoge temperaturen te bevatten, maar een aangename temperatuur is natuurlijk wel altijd fijn. Dat kan met een kleinere radiator die qua formaat perfect in de kleinere ruimtes passen.
In de badkamer past een handdoek radiatoren perfect. Het geeft warmte af zodat de ruimte aangenaam zal aanvoelen en het dient ook nog eens als droogrek voor de handdoeken. Wil je liever geen verticale radiatoren tegen de muur aan? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een vlakke radiatoren. Deze heeft een minder opvallend uiterlijk en kan gewoon horizontaal tegen de muur aan worden bevestigd. Ook wordt deze kleinere radiatoren ook vaak gebruikt in de wc, waar vaak al weinig ruimte is voor een grote radiatoren. 

Kies de warmteafgifte die bij ruimte past

Wil je graag een kleine radiator bestellen? Dan moet je ook rekening houden met de juiste warmteafgifte van de radiatoren. Een kleine radiator moet doorgaans minder warmte produceren dan radiatoren die in de woonkamer of keuken komen te hangen. Bereken de hoeveelheid warmte die je nodig hebt en pas hier het soort radiator op aan. De kleinere radiatoren geven minder warmte af dan de grotere en zijn hierdoor perfect voor toiletten, badkamers en andere kleinere ruimtes in huis. 

Kies het design van jouw radiatoren

Ben je op zoek naar een warmtebron voor jouw huis? Dan zul je ongetwijfeld op zoek gaan naar de meest geschikte radiatoren. Ook hier heb je keuze uit verschillende radiatoren design. Denk aan de standaard paneel radiator maar ook design radiatoren en vlakke radiatoren. Voldoende keuze om de radiatoren perfect in te laten blenden met de rest van het interieur. 

Wat voor soort radiatoren zie jij graag in huis?

iets voor jou?