De ultieme mancave
Huis & tuin De ultieme mancave

Een mancave is een plek waar mannen zich kunnen terugtrekken en kunnen genieten van hun favoriete activiteiten en hobby's. Het is een ruimte d...

Hoe en waarom je moet beginnen met boksen
Sport Hoe en waarom je moet beginnen met boksen

  Altijd al eens willen boksen, maar hier nooit actie voor ondernomen? Dan wordt het eens tijd toch? In deze blog lees je meer over waarom je NU...

Ontwerp je eigen beregeningsinstallatie: Een complete gids
Huis & tuin Ontwerp je eigen beregeningsinstallatie: Een complete gids

Hey tuinliefhebbers! Ben je het zat om je tuin met de hand water te geven en wil je graag een efficiënte en effectieve oplossing? Dan hebben ...

Diversiteit

Nu zijn er ontelbaar veel soorten. Zo heb je verschillende diktes, lengtes, vormen, maten, materialen en structuren. Dit is afhankelijk van jouw lichaam. Je hoeft het maar te bedenken en het bestaat. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Extra dun. Sommige mannen vinden een dunne variant gevoelsmatig fijner, omdat zij op die manier meer van de intensiteit kunnen genieten.
  • Het ribbelcondoom. Het spreekt voor zich, maar de reden waarom veel mannen dit kunnen waarderen is de extra stimulatie die het beide partners biedt.
  • Met een smaakje. Tegenwoordig heb je ze met een smaakje. De smaken variëren van fruitig tot chocolade en munt. Het kan zijn dat smaak en geur meewerken aan het bereiken van de romantische stemming. Daarnaast is een smaakje eens wat anders.
  • Latexvrij. Mocht je niet goed tegen latex kunnen of vind je het materiaal niet comfortabel, dan bestaan er ook nog latexvrije varianten.

Het anoniem en online bestellen

Sommige mensen vinden het vervelend om een pakje voorbehoedsmiddelen in de winkel te kopen. Bang dat de kassière of andere klanten in de rij je aankijken. Maar daar is een oplossing voor. Het bestellen van een pakket met gevoelige inhoud is privé. Waarmee je in de slaapkamer bezig bent, daar heeft geen enkele buitenstaander mee te maken. Dit is de reden dat je gemakkelijk anoniem en online kunt bestellen. Het pakket is dan vrij van afzender en verdere afkomst. Mocht je pakket bijvoorbeeld bij je buren worden afgegeven, dan hoef je je geen zorgen te maken over wat zij zullen aantreffen. Ook de bezorgdienst kan geen gegevens van jou inzien. Kortom, niemand kan eruit afleiden dat jij ze gekocht hebt. Laat jou en je partner niets in de weg staan als het draait om je liefdesleven. Online, condooms anoniem bestellen haalt wat negatieve spanning weg en doet de romantische spanning tussen de lakens terugkeren.

Alle blogcategorieen