Drie leukste activiteiten voor mannen voor deze herfst
Cultuur Drie leukste activiteiten voor mannen voor deze herfst

Heb je een mannenweekend op de planning staan? Of gaan jullie er een dag samen op uit? Soms is het dan lastig te bepalen wat jullie kunnen gaan do...

Fitness
Sport Fitness

Ben jij een van die mannen die er verzorgd en gespierd uit willen zien dan ben je waarschijnlijk vaak te vinden in de fitness school. Om indruk te...

Mannen en magnesium
Verzorging Mannen en magnesium

Ieder lichaam heeft magnesium nodig. Dit is vooral goed voor het hart, de spieren en nieren. Magnesium zit in onze voeding, maar je kunt ook magne...

Welke eetkamerstoel?

Eetkamerstoelen zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Net zoals met ieder meubel, verandert de trend binnen de eetkamerstoel ook voortdurend. Wij hebben de trends van nu hieronder voor je omschreven.

Robuust en industrieel

Je ziet het overal en het zal altijd in de mode zijn, de industriële stijl. Je herkent het aan zijn donkere kleuren en natuurlijke materialen. Met bijpassende decoratie maak je door middel van deze stoere en robuuste stijl een gezellige inrichting. Je zult vooral donkere kleuren als grijs en donkergroen zien terugkomen.

Stijlvol en modern

Een stijl die ook erg populair is, is de moderne stijl. Hierin vind je zowel lichte als donkere kleuren en de materialen variëren van kunststof tot velvet. Een moderne eethoek met bijpassende stoelen kent bijna geen regels. Zo is een strakke, lichte eetkamerstoel perfect in combinatie met een ronde, donkere eetkamertafel.

Strakke eetkamerstoelen

Houd je meer van een rustige look? Wil je nieuwe stijlvolle eetkamerstoelen die minder aanwezig zijn? Kies dan voor strakke eetkamerstoelen. De keuze is reuze en het past helemaal bij de laatste trends. Zo kun je kiezen voor een hout look of juist voor leren stoelen. De strakke eetkamerstoelen zijn ook makkelijk te combineren met de rest van je interieur.

Je mag er ook voor kiezen om eetkamerstoelen te mixen. Steeds meer eetkamers bestaan uit gemixte items. Combineer zo industriële, leren stoelen eens met moderne kunststof stoelen. Op deze manier geef jij je eethoek zeker een unieke uitstraling!
 

Alle blogcategorieen