Garmin Fenix 3
Sport Garmin Fenix 3

Wat betreft sporthorloges kunnen we stellen dat de Garmin Fenix 3 wel een van de bekendere en uitgebreidere varianten is. Garmin staat natuurlijk beke...

Iphone XR review
Business Iphone XR review

Door de jaren heen heeft Apple al meer dan tien soorten iPhones uitgebracht die allemaal in prijs en kwaliteit van elkaar verschillen. Ben jij een e...

Wanneer kies je voor een kleinere radiator?
Huis & tuin Wanneer kies je voor een kleinere radiator?

Niets is fijner dan een lekker warme ruimte in de koude winterperioden. Of je nou in de slaapkamer staat, de badkamer, gang of woonkamer. Een lekker...

Cashback websites

Nieuwe games met korting kopen? Dit kan heel eenvoudig dankzij een cashback website. Deze sites zorgen ervoor dat je veel producten met korting kunt kopen, waaronder diverse games voor de Playstation, Xbox 360, Wii en vele andere consoles. Hiervoor hoef je alleen een cashback account aan te maken en hiermee de producten te bestellen. Als je het minimale uitbetaalbedrag hebt bereikt kun je ervoor kiezen het geld over te laten maken naar je rekening. Van dat geld kan je eventueel weer een nieuwe game aanschaffen.

Oude games inruilen

Korting op games krijgen kan bij diverse winkels door je oude games in te ruilen. Afhankelijk van de waarde van de game die je inruilt ontvang je korting op nieuwe games. Het voordeel hiervan is dat je oude spellen die je toch niet meer speelt kunt inruilen waardoor ze niet meer thuis in de kast stof liggen te happen én je nieuwe game is een stuk voordeliger, win-win situatie.

Tweedehands games

Tegenwoordig is alles tweedehands te krijgen, dus ook games. Deze games worden op online marktplaatsen vaak tegen scherpe prijzen aangeboden. Een game wordt vaak maar één keer uitgespeeld, want daarna is er weinig meer aan. Zo kun je dus eenvoudig games met korting kopen. Hier kleeft wel een groot nadeel aan: je weet namelijk niet wat je in huis haalt. Het is mogelijk dat je een beschadigde game koopt en het is zelfs mogelijk dat je helemaal niets krijgt thuisgestuurd. Dat is dus een risico.

Games voordeliger aanschaffen

Verschillende winkels houden een aantal keer per jaar wel een leuke actie waarbij je spellen voordeliger kunt bemachtigen. Games die korting hebben zijn natuurlijk aantrekkelijk om te kopen door het tijdelijke financiële voordeel. Er zijn ook vaker combi deals te scoren zoals 3 halen 2 betalen of een korting op het tweede spel. Als je goed zoekt kun je dus vaak games in de korting bemachtigen.

Games ruilen met vrienden

Ben je toe aan een nieuwe game, maar zit je financieel nogal krap? Ruil eens games met vrienden! Bijna iedereen heeft games liggen die hij niet meer speelt. Dan is het een goed idee om eens een te ruilen van games. Zo speel je games die je nog niet hebt en je vrienden ook, super relaxed! Houd wel goed bij welke games je ruilt zodat je altijd weer kan terug ruilen.

Alle blogcategorieen