Kabels wegwerken

Kabels hebben altijd een begin en een eindpunt. Het is belangrijk om deze hele weg vrij te houden om deze weg te werken. Je wilt tijdens dit proces alle obstakels vermijden om het proces eenvoudig te monteren. Je kunt ook meerdere kabels aan elkaar binden met tape, zodat het een dikke kabel wordt. Dit is doorgaans eenvoudiger om door te voeren door buizen of obstakels. 

Er zijn diverse vormen van kabels, zoals de kabels van de computer op het bureau, de kabels van de televisie of de kabels van de zonnepanelen naar de omvormer. Denk aan het doorvoeren van kabels via een doorvoer, pot, pvc buis of plinten. 

Bekijk hier diverse materialen en mogelijkheden om kabels wegwerken eenvoudig te maken.  

Kabeldoorvoer

Een kabeldoorvoer geeft de mogelijkheid om kabels door te voeren op een plek waar dat oorspronkelijk niet mogelijk was. Denk eens aan de achterkant van het bureau, dan kun je met een kabeldoorvoer de kabels eenvoudig doorvoeren naar het stopcontact. Je snijdt een gaatje in de wand of voorwerp en dan kun je de kabeldoorvoer er tegen aan monteren. 

Mochten de kabels ontzettend lang zijn, dan kun je de kabels ook oprollen en dan vast tapen. Dit kun je doen door lussen te maken en dan een mooie cirkel maken.

Plinten

Voordat je de muur gaat afwerken met plinten, kun je kabels wegwerken. Tussen de plint en de muur kun je een kleine ruimte overlaten om vervolgens de kabels daar neer te leggen. Zo werk je de muur af en zijn de kabels niet meer zichtbaar. Met name een internetkabel of tv kabel worden via deze manieren weggewerkt. 

Pvc buizen

Een andere manier om kabels weg te werken is door pvc buizen te gebruiken. Je kunt buizen zeer praktisch vastmaken aan muren, zonder dat het opvalt. Dan kun je kabels erdoorheen leiden. Dit wordt voornamelijk gedaan bij de kabels die vanuit de zonnepanelen gelegd worden naar de omvormer. Pvc buizen garanderen ook meer veiligheid omdat er doorgaans geen water, vuil of ongedierte bij kan. 

Naast deze drie vormen zijn er nog veel meer mogelijkheden om kabels weg te werken. Heb je bijvoorbeeld een hoopje kabels liggen, dan kun je er ook iets opzetten of voorhangen. Zorg wel dat je de kabels bij elkaar houdt met tape, bedrading of andere mogelijkheden.

Er zijn ook elektronische apparaten waar kabels tegenwoordig weggelaten worden, zoals een bluethoot headset, die ideaal is voor gamers. 

Hopelijk lukt het jou om de kabels volledig weg te werken en het rommelig uitzicht weg te werken. 
 

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Seksspeeltjes geschikt voor de man
Verzorging Seksspeeltjes geschikt voor de man

De seksspeeltjes voor vrouwen kennen we inmiddels allemaal wel, en deze zijn niet meer op een hand te tellen. Een vibrerend eitje in de handtas, o...

De beste ideeën voor vakantiefeesten
Uitgaan De beste ideeën voor vakantiefeesten

Of je nu de gastheer bent van een vakantiefeest of er gewoon eentje bijwoont, er zijn tal van manieren om het speciaal te maken. Je kunt ornamente...

Wat is er nodig voor linkbuilding?
Business Wat is er nodig voor linkbuilding?

Wanneer jij wil investeren in online marketing, vliegen de begrippen je om de oren. Sommigen leggen zichzelf uit, maar anderen weer volstrekt niet...

Geld
Business Geld

Geld maakt misschien uiteindelijk niet gelukkig, maar het is wel enorm handig als je er veel van hebt. Beter te veel dan te weinig gaat hier zeker bij...

Trends vloertegels
Huis & tuin Trends vloertegels

Weet u niet welke vloertegels u moet gebruiken? Of bent u gewoon op zoek naar inspiratie? Dan bent u hier aan het goede adres. In deze blog vindt ...