Welke Shure microfoon moet ik aanschaffen?

Shure is ten eerste een bedrijf dat verschillende producten aanbiedt die met audio te maken hebben. Van koptelefoons tot microfoons. Zij willen de consumenten het beste van het beste audioapparaat aanbieden. In dit geval geven we je tips over welke microfoon je aan kunt schaffen. Eigenlijk gaat het om 2 microfoons waar je tussen kunt kiezen. Of je moet de nieuwste MV7 kopen of je moet de oude vertrouwde shure sm7b kopen. Waarom dan juist deze 2 microfoons?

Shure SMB7

Ten eerste is de Shure SMB7 door enorm veel artiesten en andere mensen gebruikt en is daarom ook een razend populaire microfoon. Het is zelfs zo dat Michael Jackson deze microfoon heeft gebruikt. Deze microfoon wordt al voor een lange tijd gebruikt in podcasts en streams. Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen videogames of andere zaken gaan streamen en veel van hun gebruiken deze microfoon. 

Shure MV7 microfoon

Nu is daar de MV7 bijgekomen. Deze microfoon is eigenlijk de opvolger van de SMB7 en heeft daarom ook een aantal nieuwe functies ten opzichte van de SMB7, maar heeft ook een aantal opties niet. Deze microfoon is een stuk kleiner en is daarom ook wat goedkoper. Hierdoor kan het een keuze zijn op basis van wat je budget is. Dan kun je de MV7 beter aanschaffen.

iets voor jou?