De stijl van J.C. Rags

De collectie van J.C. Rags heeft een bepaalde kenmerkende stijl die de gedachtes achter J.C. Rags goed naar buiten brengt. Als jij een echte no-nonsense man bent, die tegelijkertijd stoer en trendy wilt zijn, dan moet je echt eens een kijkje in de collectie van J.C. Rags nemen. De kledingstukken zijn gebaseerd op tailored workwear. Oftewel, ze maken gebruik van verfijnde stoffen die tegelijkertijd over authentieke detail beschikken. Zo zorgen ze ervoor dat de kleding lekker zit en dat ze een goede pasvorm hebben.

Collecties zijn gebaseerd op echte mannelijke beroepen

De collecties die J.C. Rags de afgelopen maanden heeft uitgebracht zijn allen gebaseerd op echte mannelijke werkers. Zo is de collectie van augustus gebaseerd op een houthakker. In deze collectie komen voornamelijke geruite stoffen voor in combinatie met diverse bretels. In september was de collectie gebaseerd op de nomaden. Dit houdt in dat de collectie vooral bestond uit warme en dikke winterkleding, veelvuldig in combinatie met een muts. De stoffen die gebruikt worden zijn gemaakt val wol en synthetische stoffen. De collectie van november heeft als inspiratiebron een detective gebruikt. Hierbij valt te denken aan chique en strak.

JC Rags kleding kopen

JC Rags is een merk dat je in niet zo veel Nederlandse shops tegen komt. In de winkelstraat is het een merk dat nog ontdekt moet worden. Online heb je veel meer kans om een leuk artikel tegen te komen. Een goed voorbeeld is de jcragsshop.nl website die zelfs exclusief dit merk aan bied. Ook grotere bekende spelers als Wehkamp en de bijenkorf hebben kleding van dit merk in de aanbieding. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare webwinkels, dus wij bevelen je ze van harte aan.

iets voor jou?