J.C. Rags
Kleding J.C. Rags

J.C. Rags is een Nederlands modemerk. In 1994 is het bedrijf opgericht in 's-Hertogenbosch en hierna is het enorm gegroeid. Het hoofdkantoor is no...

Leuke dingen om te doen op een vrijgezellenfeest
Avontuur Leuke dingen om te doen op een vrijgezellenfeest

Het is geen geheim dat vrijgezellenfeesten behoorlijk wild kunnen worden. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat ze ook heel leuk kunnen zij...

De voordelen van een houten tuinbank
Huis & tuin De voordelen van een houten tuinbank

Je kunt een loungebank in je tuin zetten of zelfs een schommelstoel, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om een houten tuinbank in hun tuin te p...

Er is altijd plek voor een industriële barkruk

Barkrukken nemen weinig plek in beslag en zijn ook nog eens erg comfortabel. De industriële barkrukken zijn dan ook erg goede vervangers voor saaie eetkamerstoelen. De barkrukken staan onwijs mooi aan een hoge tafel, bar of kookeiland. Daarnaast kun je tevens kiezen voor een vaste of verstelbare barkruk, een barkruk met of zonder leuning en verschillende kleuren. De kleuren die vaak gekozen worden zijn cognac, antraciet en olijfgroen. 

Waarom industriële barkrukken in huis?

Een mooie set industriële barkrukken ziet er erg mooi uit en biedt de mogelijkheid om lekker te tafelen. Mocht je eventueel kabels hebben lopen die een last vormen voor de barkrukken, lees hier dan hoe je eenvoudig kabels kunt wegwerken. Hieronder bespreken we enkele voordelen van industriële barkrukken in huis.

  1. Altijd de goede uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten industriële barkrukken, hierdoor vind jij altijd een barkruk die bij je past.
  2. Verschillende hoogtes. Industriële barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Je kookeiland krijgt dus altijd de juiste hoogte kruk.
  3. Extra zitplaatsen. Het is altijd handig om extra zitplaatsen ter beschikking te hebben.
  4. Geschikt voor iedereen. De industriële barkrukken zijn geschikt voor iedereen, doordat ze in de hoogte te verstellen zijn.
  5. Comfortabel. Door de diverse designs kun je een stoel kiezen die jou de comfort geeft die je nodig hebt. 
Alle blogcategorieen