Er is altijd plek voor een industriële barkruk

Barkrukken nemen weinig plek in beslag en zijn ook nog eens erg comfortabel. De industriële barkrukken zijn dan ook erg goede vervangers voor saaie eetkamerstoelen. De barkrukken staan onwijs mooi aan een hoge tafel, bar of kookeiland. Daarnaast kun je tevens kiezen voor een vaste of verstelbare barkruk, een barkruk met of zonder leuning en verschillende kleuren. De kleuren die vaak gekozen worden zijn cognac, antraciet en olijfgroen. 

Waarom industriële barkrukken in huis?

Een mooie set industriële barkrukken ziet er erg mooi uit en biedt de mogelijkheid om lekker te tafelen. Hieronder bespreken we enkele voordelen van industriële barkrukken in huis.

  1. Altijd de goede uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten industriële barkrukken, hierdoor vind jij altijd een barkruk die bij je past.
  2. Verschillende hoogtes. Industriële barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Je kookeiland krijgt dus altijd de juiste hoogte kruk.
  3. Extra zitplaatsen. Het is altijd handig om extra zitplaatsen ter beschikking te hebben.
  4. Geschikt voor iedereen. De industriële barkrukken zijn geschikt voor iedereen, doordat ze in de hoogte te verstellen zijn.
  5. Comfortabel. Door de diverse designs kun je een stoel kiezen die jou de comfort geeft die je nodig hebt.

iets voor jou?