Humor is the key

Het eerste element van een geslaagde bachelor party is humor. De man gaat voor het laatst op vrije voeten op pad en daar mogen de vrienden nog voor een laatste keer gebruik van maken. De dag begint met de bruidegom in het zonnetje te zetten. Dit doe je uiteraard door de raarste en lelijkste kleding, zodat de bruidegom lekker voor schut loopt de gehele dag. De rest van de groep draagt overigens allemaal hetzelfde, iets wat past wat de bruidegom aanheeft. 

Door de gehele dag kun je leuke opdrachten verzinnen en de bruidegom deze laten uitvoeren. Maak het ook niet te makkelijk, want hoe moeilijker hoe leuker. 

Activiteiten

Mannen houden doorgaans van avontuur en dat kun je doen door overdag een leuke evenement toe te passen. Leuke activiteiten om te doen is gaan paintballen, karten, Gamehal, VR en zo zijn er nog meer avontuurlijke activiteiten die je kunt gaan doen. Mannen vinden het doorgaans leuk om het extreme op te zoeken, zoals snelheid, actie met een tikkeltje gevaar. 

Bekijk hier de drie leukste activiteiten voor in de heftst.

Bij iedere vrijgezellenfeest hoort ook de nodige alcohol bij. Wanneer er alcohol wordt genuttigd, kan dit invloed hebben op de activiteiten. Wanneer er avontuurlijke activiteiten gepland worden is het belangrijk dat er geen mensen onder invloed meedoen. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn.

Mocht je toch meer van de alcoholische versnaperingen zijn, dan is het huren van een bierfiets, het organiseren van een kroegentocht. Dit kan overigens ook pas in de avond gedaan worden. Probeer een goede balans te vinden van het uitvoeren van activiteiten en het nuttigen van bier. 

Gokken zoals in Las Vegas

Een belangrijk element dat eigenlijk terug moet komen in ieder vrijgezellenfeest voor mannen is gokken. Dit kun je doen als avond activiteit om met de groep een aantal casino spellen te spelen en de winst daarna opmaken in de kroeg. 

Het vrijgezellenfeest helemaal willen afmaken en tot het uiterste gaan, dan moet je je vrienden meenemen naar het vrijgezellen oord in Amerika, Las Vegas. Van gokken tot uitgaan tot zeer leuke activiteiten. Er is geen andere plek op aarde voor een betere vrijgezellenfeest dat over de top zal gaan. 

De bekendste element van een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest voor mannen wordt doorgaans gevierd door een element toe te voegen die de vrouwen doorgaans wat minder prettig vinden. Het inhuren van een professionele danser, oftewel een stripper. Het is een moment dat de bruidegom niet weet wat hij moet doen en zal zich ontzettend ongemakkelijk voelen. Dit is natuurlijk hilarisch om te zien. 

Mocht je een vrijgezellenfeest organiseren, doe dan geen activiteiten of opdrachten dat breuken kan oplopen in de relatie van de bruidegom. Het moet leuk en grappig blijven, maar niet extreem. 

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Garmin Fenix 3
Sport Garmin Fenix 3

Wat betreft sporthorloges kunnen we stellen dat de Garmin Fenix 3 wel een van de bekendere en uitgebreidere varianten is. Garmin staat natuurlijk beke...

Seksspeeltjes geschikt voor de man
Verzorging Seksspeeltjes geschikt voor de man

De seksspeeltjes voor vrouwen kennen we inmiddels allemaal wel, en deze zijn niet meer op een hand te tellen. Een vibrerend eitje in de handtas, o...

De voordelen van PVC Tape
Huis & tuin De voordelen van PVC Tape

PVC Tape is een uitstekende Tape om te laten bedrukken, daarnaast wordt het ook gezien als een van de beste tapes die je kunt gebruiken. Zo heeft ...

Sneeuwkettingen kopen voor je wintersportvakantie
Avontuur Sneeuwkettingen kopen voor je wintersportvakantie

Ben je van plan om met de auto naar gebieden te gaan waar sneeuw ligt? Dan is het verstandig om sneeuwkettingen aan te schaffen. Het zorgt er name...

Voetbaltrainingsuitrusting: wat heb je nodig?
Sport Voetbaltrainingsuitrusting: wat heb je nodig?

Als voetballer is het belangrijk dat je over de juiste trainingsuitrusting beschikt om je te helpen je spel te verbeteren en je potentieel te bere...