Humor is the key

Het eerste element van een geslaagde bachelor party is humor. De man gaat voor het laatst op vrije voeten op pad en daar mogen de vrienden nog voor een laatste keer gebruik van maken. De dag begint met de bruidegom in het zonnetje te zetten. Dit doe je uiteraard door de raarste en lelijkste kleding, zodat de bruidegom lekker voor schut loopt de gehele dag. De rest van de groep draagt overigens allemaal hetzelfde, iets wat past wat de bruidegom aanheeft. 

Door de gehele dag kun je leuke opdrachten verzinnen en de bruidegom deze laten uitvoeren. Maak het ook niet te makkelijk, want hoe moeilijker hoe leuker. 

Activiteiten

Mannen houden doorgaans van avontuur en dat kun je doen door overdag een leuke evenement toe te passen. Leuke activiteiten om te doen is gaan paintballen, karten, Gamehal, VR en zo zijn er nog meer avontuurlijke activiteiten die je kunt gaan doen. Mannen vinden het doorgaans leuk om het extreme op te zoeken, zoals snelheid, actie met een tikkeltje gevaar. 

Bekijk hier de drie leukste activiteiten voor in de heftst.

Bij iedere vrijgezellenfeest hoort ook de nodige alcohol bij. Wanneer er alcohol wordt genuttigd, kan dit invloed hebben op de activiteiten. Wanneer er avontuurlijke activiteiten gepland worden is het belangrijk dat er geen mensen onder invloed meedoen. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn.

Mocht je toch meer van de alcoholische versnaperingen zijn, dan is het huren van een bierfiets, het organiseren van een kroegentocht. Dit kan overigens ook pas in de avond gedaan worden. Probeer een goede balans te vinden van het uitvoeren van activiteiten en het nuttigen van bier. 

Gokken zoals in Las Vegas

Een belangrijk element dat eigenlijk terug moet komen in ieder vrijgezellenfeest voor mannen is gokken. Dit kun je doen als avond activiteit om met de groep een aantal casino spellen te spelen en de winst daarna opmaken in de kroeg. 

Het vrijgezellenfeest helemaal willen afmaken en tot het uiterste gaan, dan moet je je vrienden meenemen naar het vrijgezellen oord in Amerika, Las Vegas. Van gokken tot uitgaan tot zeer leuke activiteiten. Er is geen andere plek op aarde voor een betere vrijgezellenfeest dat over de top zal gaan. 

De bekendste element van een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest voor mannen wordt doorgaans gevierd door een element toe te voegen die de vrouwen doorgaans wat minder prettig vinden. Het inhuren van een professionele danser, oftewel een stripper. Het is een moment dat de bruidegom niet weet wat hij moet doen en zal zich ontzettend ongemakkelijk voelen. Dit is natuurlijk hilarisch om te zien. 

Mocht je een vrijgezellenfeest organiseren, doe dan geen activiteiten of opdrachten dat breuken kan oplopen in de relatie van de bruidegom. Het moet leuk en grappig blijven, maar niet extreem. 

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?
Elektronica Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?

De mobiele telefoon is een van de meest kostbare apparaten die we bezitten én daarbij dagelijks gebruiken. Zo sturen we even snel een appje n...

5 stappen voor het succesvol investeren in Bitcoin
Business 5 stappen voor het succesvol investeren in Bitcoin

Veel mensen vragen zich af of het inmiddels al te laat is om te beginnen met investeren in Bitcoin. Deze bekende cryptomunt is sinds de geboorte i...

Welke vallijn past bij u als medewerker in de bouw?
Business Welke vallijn past bij u als medewerker in de bouw?

Werk jij op regelmatig op hoogte, of ben je van plan op hoogte te werken? Dan ben je verplicht jezelf te zekeren met valbeveiliging. Wil jij weten...

Blijf anoniem en geniet van alle gemakken!
Verzorging Blijf anoniem en geniet van alle gemakken!

Het condoom is het meest bekende voorbehoedsmiddel wanneer het gaat om geslachtsgemeenschap. De betrouwbaarheid van dit product is om en nabij 98%...

Heeft uw bedrijf een portofoon nodig?
Business Heeft uw bedrijf een portofoon nodig?

In deze tijd is er niets belangrijker dan directe communicatiefunctie. Of het nu gaat om hotels, de bouw, entertainment of beveiliging, effici&eum...