1. Basejumpen

Basejumpen is een van de meest extreme sporten ter wereld. Hierbij spring je van een hoog gebouw, brug of klif met behulp van een parachute. Het is een sport die alleen geschikt is voor zeer ervaren skydivers en klimmers. De risico's zijn groot, maar voor sommige mannen is het de ultieme uitdaging. Deze sport is ook op een extremere manier uit te voeren door eerst de berg/het gebouw te beklimmen en en dan vanaf te basejumpen. Op de manier ervaar je twee keer een adrenaline kick!

2. Wingsuit vliegen

Wingsuit vliegen is een sport waarbij je met behulp van een speciaal pak door de lucht vliegt. Het lijkt op skydiven, maar in plaats van alleen te vallen, kun je met een wingsuit vliegen als een vogel. Het is een zeer gevaarlijke sport, waarbij je zeer nauwkeurig moet manoeuvreren om niet te crashen.

3. Free solo klimmen

Free solo klimmen is een sport waarbij je zonder touw of ander veiligheidsmateriaal een berg beklimt. Het is een zeer gevaarlijke sport, waarbij elke misstap fataal kan zijn. Toch zijn er mannen die deze sport beoefenen en zichzelf tot het uiterste drijven.

4. Bull riding

Bull riding is een sport die vooral populair is in de Verenigde Staten. Bij deze sport probeert een man zo lang mogelijk op een wilde stier te blijven zitten, terwijl de stier alles in zijn macht doet om hem eraf te gooien. Het is een zeer gevaarlijke sport, waarbij blessures en zelfs de dood niet ongewoon zijn.

5. Free diving

Bij free diving probeer je zo diep mogelijk te duiken zonder gebruik te maken van zuurstofflessen. Het is een zeer gevaarlijke sport, waarbij je lichaam onder grote druk komt te staan en zuurstoftekort kan leiden tot bewusteloosheid. Toch zijn er mannen die deze sport beoefenen en zichzelf tot het uiterste drijven.

6. Heli-skien

Heli-skiën is een sport waarbij je met een helikopter naar de top van een berg wordt gebracht en vervolgens naar beneden skiet. Het is een zeer gevaarlijke sport, waarbij je op zeer steile hellingen skiet en risico loopt op lawines en andere gevaren.

7. Ice climbing

Ice climbing is een sport waarbij je een bevroren waterval beklimt met behulp van ijsbijlen en stijgijzers. Het is een zeer gevaarlijke watersport, waarbij je risico loopt op vallend ijs en andere gevaren. 

Al deze sporten zijn zeer gevaarlijk en alleen geschikt voor zeer ervaren en moedige mannen. Toch zijn er mannen die deze sporten beoefenen en zichzelf tot het uiterste drijven. Als je denkt dat je het in je hebt om een van deze sporten te beoefenen, zorg er dan voor dat je zeer goed getraind bent en dat je alle nodige veiligheidsmaatregelen neemt. Durf jij het aan?

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
10 Innovatieve Geschenken voor de Veelzijdige Vader
Cultuur 10 Innovatieve Geschenken voor de Veelzijdige Vader

Vaderdag komt er weer aan, en je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen! Maar wat geef je aan de man die alles al heeft, of beter gezegd, a...

J.C. Rags
Kleding J.C. Rags

J.C. Rags is een Nederlands modemerk. In 1994 is het bedrijf opgericht in 's-Hertogenbosch en hierna is het enorm gegroeid. Het hoofdkantoor is no...

Tips voor een vrijstaand bad
Huis & tuin Tips voor een vrijstaand bad

Ben jij momenteel een nieuwe badkamer aan het bouwen of aan het renoveren en jij weet nog niet hoe je de indeling wilt? Wij vertellen graag over e...

Kamado Joe BBQ
Huis & tuin Kamado Joe BBQ

Je hebt hem vast al eens gezien, de kamado Joe BBQ. Hij ziet er niet alleen voortreffelijk uit, maar het eten dat je erop maakt is ook nog eens on...

Guess
Kleding Guess

Bij Guess wordt voornamelijk aan vrouwenkleding gedacht, maar niets is minder waar. Je kunt er fantastisch mooie kleren kopen speciaal voor mannen. Gu...