Model, inhoud en dop

Het eerste waar u waarschijnlijk naar kijkt is het model. Welke bidon spreekt u aan? Bent u op zoek naar een bepaalde kleur bidon? Wilt u een compacte bidon of moet de bidon juist groot zijn? En wat voor soort dop wilt u? Gaat u bijvoorbeeld voor een sportdeksel of toch liever een flipcapdeksel? Zoals u misschien al merkt is er heel veel mogelijk. Ons advies is om u eerst eens te oriënteren en de antwoorden op deze vragen op een rijtje te krijgen. Vervolgens kunt u gaan kijken naar de bedrukking.

Drukoppervlak en druktechniek

Over het algemeen worden bidons middels een zeefdruk bedrukt. Dit is een mooie manier van bedrukken, maar het heeft wel een nadeel: u zit namelijk vast aan een maximaal aantal drukkleuren. Heeft uw ontwerp veel verschillende kleuren en kleurovergangen? Dan moet u gaan kijken naar een digitale print. Bij een digitale print kan er in full color bedrukt worden. Dit betekent dat u niet vast zit aan een x aantal drukkleuren.
Ook is het belangrijk om goed naar het maximale drukoppervlak te kijken. Niet elke bidon heeft de mogelijkheid om een groot ontwerp op te bedrukken. Kijk hier dus eerst goed naar zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan.

Budget

Last but not least: het budget. Bidons zijn er in alle soorten en maten. En dus ook in alle verschillende budgetten. Zo heeft u al een bedrukte bidon vanaf ca. €1,25 per stuk, maar kunt u ook voor een luxere variant gaan van €11.- per stuk. U kunt het natuurlijk zelf zo gek maken als u zelf wilt.

Online bedrukte bidons bestellen

Online zijn er verschillende aanbieders van bedrukte bidons te vinden. Wij bevelen de webshop BudgetGift.nl aan. Op deze website vindt u een groot assortiment te bedrukken bidons tegen scherpe prijzen. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt het vriendelijke klantenteam u graag.
Neem snel een kijkje op de website en laat vandaag nog uw bidons bedrukken.  

iets voor jou?