Hypotheekrente verwachting
Huis & tuin Hypotheekrente verwachting

Als je net als de meeste mensen bent die een hypotheek aflossen of een huis willen kopen of verkopen, is de kans groot dat je veel aandacht bestee...

Trouwpakken trends
Kleding Trouwpakken trends

Jouw huwelijk is wellicht een van de mooiste dagen in je leven en tijdens deze onvergetelijke dag wil je er uiteraard ook op je best uitzien. Wij ...

Geld
Business Geld

Geld maakt misschien uiteindelijk niet gelukkig, maar het is wel enorm handig als je er veel van hebt. Beter te veel dan te weinig gaat hier zeker bij...

De trouwpakken van nu

Ieder jaar tref je weer een nieuwe trend aan omtrent het trouwpak. Waarschijnlijk spendeer je niet super veel tijd in magazines, daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt met de onderstaande trends.

Pastelkleuren

Dit jaar zul je veel zachte kleuren aantreffen, ook in trouwpakken. Je kunt ervoor kiezen om alles binnen één tint te houden of om een pastelkleurig jasje te combineren met een broek in een andere kleur. 

Gilet

In 2021 gaan we het driedelige trouwpak weer veel zien. Je kunt het casual dragen zonder het jasje, maar het is ook een onmisbaar element voor het driedelige pak. Het is een luchtige stof dat het ook ideaal maakt voor tijdens een zomerbruiloft én het zorgt voor warmte tijdens een winterbruiloft.

Vintage tintje

Passen pastelkleuren niet helemaal bij jou? Geen probleem, de vervaagde en gemêleerde kleuren zijn in 2021 helemaal in. De stof is lekker luchtig en vormt dankzij de zachte tinten het perfecte trouwpak voor de zomer. 

Roestkleur

We zien al een tijdje dat mannen naast de traditionele grijze, zwarte en blauwe trouwpakken ook kiezen voor diverse tinten. Naast de pasteltinten is de roestkleur erg gewild dit jaar. Deze warme kleur is ideaal voor bruiloften in het najaar, winter, maar ook in de zomer.

Traditionele look

De traditionele snitten en structuren zijn ook in 2021 nog helemaal hot. Het kan dus goed dat je kiest voor een grijs of blauw trouwpak. Daarnaast kun je jouw trouwpak ook tijdens andere gelegenheden na je bruiloft goed dragen.

Black on black

Bij het black on black suit kun je kiezen voor een zwart pak, inclusief shirt, das, schoenen en accessoires. Varieer wel met de diverse stoffen zwart om een een chique en speels effect te creëren. 

Los trouwpak

Naast de kleuren hebben we ook een fit trend in 2021, namelijk los! Het is niet de bedoeling dat je verschijnt in een hobbezak. Met los bedoelen we dat je bepaalde details losser op het lichaam kunt dragen. Hiervoor kun je het beste advies vragen bij een specialist, zodat je het pak wel na je figuur wordt gemaakt en het netjes en slank oogt. 

Hopelijk kun je dankzij deze trends helemaal stralen tijdens jouw huwelijk. Probeer ook zeker te matchen met je groomsmen en maak gebruik van leuke accessoires.

Alle blogcategorieen