De trouwpakken van nu

Ieder jaar tref je weer een nieuwe trend aan omtrent het trouwpak. Waarschijnlijk spendeer je niet super veel tijd in magazines, daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt met de onderstaande trends.

Pastelkleuren

Dit jaar zul je veel zachte kleuren aantreffen, ook in trouwpakken. Je kunt ervoor kiezen om alles binnen één tint te houden of om een pastelkleurig jasje te combineren met een broek in een andere kleur. 

Gilet

In 2021 gaan we het driedelige trouwpak weer veel zien. Je kunt het casual dragen zonder het jasje, maar het is ook een onmisbaar element voor het driedelige pak. Het is een luchtige stof dat het ook ideaal maakt voor tijdens een zomerbruiloft én het zorgt voor warmte tijdens een winterbruiloft.

Vintage tintje

Passen pastelkleuren niet helemaal bij jou? Geen probleem, de vervaagde en gemêleerde kleuren zijn in 2021 helemaal in. De stof is lekker luchtig en vormt dankzij de zachte tinten het perfecte trouwpak voor de zomer. 

Roestkleur

We zien al een tijdje dat mannen naast de traditionele grijze, zwarte en blauwe trouwpakken ook kiezen voor diverse tinten. Naast de pasteltinten is de roestkleur erg gewild dit jaar. Deze warme kleur is ideaal voor bruiloften in het najaar, winter, maar ook in de zomer.

Traditionele look

De traditionele snitten en structuren zijn ook in 2021 nog helemaal hot. Het kan dus goed dat je kiest voor een grijs of blauw trouwpak. Daarnaast kun je jouw trouwpak ook tijdens andere gelegenheden na je bruiloft goed dragen.

Black on black

Bij het black on black suit kun je kiezen voor een zwart pak, inclusief shirt, das, schoenen en accessoires. Varieer wel met de diverse stoffen zwart om een een chique en speels effect te creëren. 

Los trouwpak

Naast de kleuren hebben we ook een fit trend in 2021, namelijk los! Het is niet de bedoeling dat je verschijnt in een hobbezak. Met los bedoelen we dat je bepaalde details losser op het lichaam kunt dragen. Hiervoor kun je het beste advies vragen bij een specialist, zodat je het pak wel na je figuur wordt gemaakt en het netjes en slank oogt. 

Hopelijk kun je dankzij deze trends helemaal stralen tijdens jouw huwelijk. Probeer ook zeker te matchen met je groomsmen en maak gebruik van leuke accessoires.

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Roeien: fullbody workouts op één fitnessapparaat
Sport Roeien: fullbody workouts op één fitnessapparaat

Wanneer je wilt afvallen, je spiermassa verhogen of je conditie verhogen, zijn er oneindig veel activiteiten en oefeningen die je kunt ondernemen....

Pepe Jeans
Kleding Pepe Jeans

Pepe jeans is een modemerk dat is opgericht in 1973 in Londen door de gebroeders Shah. Ze zijn begonnen met het maken van gewone originele spijkerbroe...

Waarom robuuste hanglamp
Huis & tuin Waarom robuuste hanglamp

De populariteit van de industriële interieurstijl blijft toenemen en daarbij horen ook de industriële en robuuste hanglampen. Dat is nie...

Mix & match: kleurrijke kinderondergoed sets!
Kleding Mix & match: kleurrijke kinderondergoed sets!

Kinderen groeien snel, en dat geldt niet alleen voor hun lengte! Hun persoonlijkheden groeien mee en laten zich steeds meer zien in hun kledingkeu...

Tips voor het kiezen van de juiste autoverzekering
Business Tips voor het kiezen van de juiste autoverzekering

Niemand wil te veel betalen voor een autoverzekering. Iedereen wil natuurlijk de goedkoopste verzekering afsluiten voor zijn auto. Dit kan een lasti...