Iedere kledingstijl

Ook als man is het namelijk belangrijk er goed gekleed bij te lopen. Het zegt iets over jezelf. Zowel in het dagelijkse leven, op je werk als tijdens een avondje stappen. Iedere gelegenheid heeft zijn eigen stijl van kleding nodig. En bij Uniq Kleding vind je die. Van exclusieve en stijlvol tot casuel en sportief. Welke stijl je ook zoekt, door het ruime aanbod is er ook kleding die jou past. En als je helemaal weg bent van een merk kun je ook via een specifieke merkshop al je favoriete kleding bestellen. Zo is er bijvoorbeeld de Zumo shop en Antony morato shop powered by UniQ kleding.

Je kleding bestellen

Bestellen via de shop gaat simpel en veilig. Je kunt kiezen uit betaalmethodes als iDEAL, achteraf betalen of creditcard. En na betaling is je pakje binnen enkele dagen bij je thuis. Past het niet, of is het kledingstuk niet precies wat jij ervan had verwacht dan is er geen probleem. Stuur het gewoon binnen de aangegeven retourperiode retour en je krijgt je geld terug gestort.

Merkkleding outlet

Bezoek de online kleding shop en stel je eigen look samen. Een tip van ons: Ook voor als je op zoek bent naar een koopje ben je bij Uniq aan het juiste adres, want regelmatig kun je via het online outlet voor merkkleding leuke aanbiedingen vinden. Zo kun je merkkleding kopen voor een zeer lage prijs.

iets voor jou?