Handwikkelfolie in het magazijn

Hadwikkelfolie, ook wel rekfolie genoemd, is dus echt gemaakt voor in het magazijn. Jouw vracht bescherm je perfect met wikkelfolie. Deze plastic folie beschermt jouw spullen namelijk goed tegen vuil, vocht en beschadiging. En wist je dat je jouw vracht ook tegen UV-straling kunt beschermen? Je kunt deze folie namelijk ook gekleurd kopen, waardoor je je spullen beschermt tegen zonlicht en tegen diefstal. Wat je vervoert is namelijk niet meer te zien! 

Handwikkelfolie tijdens de verhuizing

Handwikkelfolie is ook erg handig als je gaat verhuizen. Er zijn twee dingen die je dan met deze goedkope folie kunt doen: je kunt je spullen inpakken en je kunt je dozen inpakken. Jij beschermt je  meubelen goed met handwikkelfolie. Door jouw spullen in te wikkelen, zorg je ervoor dat ze niet vuil worden of bekrast raken. Ook kun je je dozen samen met handwikkelfolie inwikkelen. Zo hou je je dozen bij elkaar, zodat ze niet verschuiven in de verhuiswagen. 

Handwikkelfolie is dus niet alleen voor magazijnwerkers. Doordat dit folie goedkoop is en makkelijk in gebruik, is hij ook perfect voor de verhuizing. 

Handwikkelfolie voor jouw opslag

Soms moet je je spullen beschermen, ook als je niet gaat verhuizen. Als je bijvoorbeeld je tuinmeubelen weer opruimt, kun je ze tegen krassen, vuil en vocht beschermen door ze met handwikkelfolie in te pakken. Ook als je je kamers anders gaat inrichten, kun je wikkelfolie gebruiken om je spullen mooi te houden. Handig dus om in huis te hebben!

Wikkelfolie is dus voor iedereen. Hoe ga jij deze folie gebruiken?

iets voor jou?