Waarom kiezen voor een Payroll service

Om op de vraag antwoord te geven: “waarom kiezen voor een payroll service”, staan hieronder de 6 belangrijkste voordelen:

 • In-house juridische afdeling
  Een Payroll service heeft vaak een eigen professionele juridische afdeling, waardoor er snel geschakeld kan worden en hierdoor de werkgever van de beste adviezen voorzien kan worden.
 • Loonstroken verstrekken
  Bij payrolling worden alle loonmutaties, loonaangiften verwerkt en wordt er gezorgd altijd op tijd de loonstroken en jaaropgaven aangeleverd worden.
 • Doorbetalen bij ziekte
  De payrollwerknemers hoeven niet bang te zijn dat ze niet betaald krijgen als ze ziek zijn. Dit wordt allemaal geregeld!
 • Premies en loonbelastingen afdragen
  Payrolling services dragen de juiste premies en loonbelastingen af volgens de laatste wet- en regelgeving. De WKA-verklaring die op onze website staat, dient als bewijs voor goed betaalgedrag.
 • Ziek- en betermeldingen verwerken
  Als een payroll medewerker ziek is, worden er ziek- en betermeldingen gemaakt, wordt de verwachte verzuimduur en afspraken over het herstel gemaakt met de werkgever. Daarnaast is er bij een payrolling service een interne verzuim afdeling met opgeleide specialisten die het welzijn van de payrollmedewerkers en een spoedige re-integratie centraal stellen.
 • Loonkosten voorfinancieren
  Alle salarisadministratie wordt verzorgd en er wordt altijd op tijd en correct uitbetaald. Daarnaast wordt de loonbetaling voorgefinancierd, zodat medewerkers gegarandeerd uitbetaald krijgen. Ook wanneer klanten een keer te laat betalen.

Kosten voor payrolling

Natuurlijk zitten er wel kosten aan verbonden als er een samenwerking met een payrollbedrijf wordt aangegaan. Deze kosten zijn een belangrijke afweging voor het kiezen van de beste aanbieder. Bij ons betaal wordt er een vaste kostprijs per gewerkt uur betaald. Een samenwerking zou echter wel leiden tot een hoop geld en tijd besparing. Op zoek naar de kosten van payrolling, ga direct naar de pagina toe!

Waarom payrolling?

Als een ondernemer gaat samenwerken met een payroll service zal dit ervoor zorgen dat er nooit meer stress of tijd in administratieve of juridische zaken rondom het personeel gestopt hoeft te worden. Er wordt hard en secuur gewerkt, zodat er nooit meer zorgen over de personeelszaken gemaakt hoeven te worden. De tijd die over is door het Payrollbedrijf kan door de werkgever gebruikt worden om het bedrijf te laten groeien, of andere belangrijke zaken rond de business te regelen.

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Kolomkasten: dé trend voor in de badkamer
Huis & tuin Kolomkasten: dé trend voor in de badkamer

Wil je graag een nieuwe badkamer inrichting of wil je graag iets extra’s toevoegen aan je badkamer? Kolomkasten maken je badkamer compleet. De...

De ultieme mancave
Huis & tuin De ultieme mancave

Een mancave is een plek waar mannen zich kunnen terugtrekken en kunnen genieten van hun favoriete activiteiten en hobby's. Het is een ruimte d...

Het Levensverhaal en Vermogen van Peter Gillis: De Man achter het Succes
Business Het Levensverhaal en Vermogen van Peter Gillis: De Man achter het Succes

Heb je je ooit afgevraagd wie de man achter het succes van de populaire Oostappen Groep Vakantieparken is? We duiken in het levensverhaal van de o...

Energie
Kleding Energie

Een echt mannen modemerk is toch wel het merk Energie. Dit merk is in 1983 opgericht door Wicky Hassan. In 1989 komt hij Renato Rossi tegen, samen h...

Waarom robuuste hanglamp
Huis & tuin Waarom robuuste hanglamp

De populariteit van de industriële interieurstijl blijft toenemen en daarbij horen ook de industriële en robuuste hanglampen. Dat is nie...