Waarom kiezen voor een Payroll service

Om op de vraag antwoord te geven: “waarom kiezen voor een payroll service”, staan hieronder de 6 belangrijkste voordelen:

  • In-house juridische afdeling
    Een Payroll service heeft vaak een eigen professionele juridische afdeling, waardoor er snel geschakeld kan worden en hierdoor de werkgever van de beste adviezen voorzien kan worden.
  • Loonstroken verstrekken
    Bij payrolling worden alle loonmutaties, loonaangiften verwerkt en wordt er gezorgd altijd op tijd de loonstroken en jaaropgaven aangeleverd worden.
  • Doorbetalen bij ziekte
    De payrollwerknemers hoeven niet bang te zijn dat ze niet betaald krijgen als ze ziek zijn. Dit wordt allemaal geregeld!
  • Premies en loonbelastingen afdragen
    Payrolling services dragen de juiste premies en loonbelastingen af volgens de laatste wet- en regelgeving. De WKA-verklaring die op onze website staat, dient als bewijs voor goed betaalgedrag.
  • Ziek- en betermeldingen verwerken
    Als een payroll medewerker ziek is, worden er ziek- en betermeldingen gemaakt, wordt de verwachte verzuimduur en afspraken over het herstel gemaakt met de werkgever. Daarnaast is er bij een payrolling service een interne verzuim afdeling met opgeleide specialisten die het welzijn van de payrollmedewerkers en een spoedige re-integratie centraal stellen.
  • Loonkosten voorfinancieren
    Alle salarisadministratie wordt verzorgd en er wordt altijd op tijd en correct uitbetaald. Daarnaast wordt de loonbetaling voorgefinancierd, zodat medewerkers gegarandeerd uitbetaald krijgen. Ook wanneer klanten een keer te laat betalen.

Kosten voor payrolling

Natuurlijk zitten er wel kosten aan verbonden als er een samenwerking met een payrollbedrijf wordt aangegaan. Deze kosten zijn een belangrijke afweging voor het kiezen van de beste aanbieder. Bij ons betaal wordt er een vaste kostprijs per gewerkt uur betaald. Een samenwerking zou echter wel leiden tot een hoop geld en tijd besparing. Op zoek naar de kosten van payrolling, ga direct naar de pagina toe!

Waarom payrolling?

Als een ondernemer gaat samenwerken met een payroll service zal dit ervoor zorgen dat er nooit meer stress of tijd in administratieve of juridische zaken rondom het personeel gestopt hoeft te worden. Er wordt hard en secuur gewerkt, zodat er nooit meer zorgen over de personeelszaken gemaakt hoeven te worden. De tijd die over is door het Payrollbedrijf kan door de werkgever gebruikt worden om het bedrijf te laten groeien, of andere belangrijke zaken rond de business te regelen.

Alle blogcategorieen
Meer voor jou
Leuke dingen om te doen op een vrijgezellenfeest
Avontuur Leuke dingen om te doen op een vrijgezellenfeest

Het is geen geheim dat vrijgezellenfeesten behoorlijk wild kunnen worden. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat ze ook heel leuk kunnen zij...

Iphone XR review
Business Iphone XR review

Door de jaren heen heeft Apple al meer dan tien soorten iPhones uitgebracht die allemaal in prijs en kwaliteit van elkaar verschillen. Ben jij een e...

Trendy meubels voor het inrichten van je huis
Huis & tuin Trendy meubels voor het inrichten van je huis

Door de opkomst van de Coronapandemie hebben we maandenlang tegen dezelfde witte muren aan zitten kijken. Ideaal moment om daar eens verandering i...

Mannen en magnesium
Verzorging Mannen en magnesium

Ieder lichaam heeft magnesium nodig. Dit is vooral goed voor het hart, de spieren en nieren. Magnesium zit in onze voeding, maar je kunt ook magne...

Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?
Elektronica Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?

De mobiele telefoon is een van de meest kostbare apparaten die we bezitten én daarbij dagelijks gebruiken. Zo sturen we even snel een appje n...