Industriële robuuste lamp

Ben je op zoek naar een industriële lamp? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt grote en robuuste hanglampen. Deze zijn vooral geschikt voor grotere leefruimten. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een subtiele versie van de industriële lamp. Denk hierbij aan een glazen lamp in een metalen frame. De industriële hanglamp herken je aan de kleuren zwart, wit en grijs en materialen als metaal, hout, leer en betonlook. Bovendien hangen de lampen vaak aan een metalen schakelketting. De lampen geven veel sfeer aan je interieur en maken je woonruimten écht af!

Oneindig combineren

Door de diversiteit van de robuuste hanglamp heb je oneindig veel mogelijkheden als het aankomt op het combineren van de lamp. Bovendien zijn er naast de robuuste hanglampen ook nog verschillende robuuste vloerlampen en tafellampen te vinden. Heb je een moderne keuken? Of houd je meer van een rustieke uitstraling? De robuuste lamp past altijd. Door een robuuste hanglamp te combineren met een andere industriële vloerlamp of tafellamp zorg je ervoor dat je één geheel creëert in je interieur. 

De robuuste hanglamp in verschillende ruimtes

Wie denkt dat de robuuste hanglamp enkel geschikt is om boven de eettafel te hangen heeft het mis! Hoewel de robuuste hanglamp als een echte blikvanger boven de eettafel fungeert, kun je de lamp ook prima in andere ruimten in je interieur gebruiken. Wil je je slaapkamer een stoere look geven? Kies voor een robuuste hanglamp in de slaapkamer en je creëert binnen een mum van tijd een stoere en industriële slaapkamer. Ook in de badkamer kun je een fijne sfeer creëren met een robuuste hanglamp. Heb je een industrieel of modern interieur? Dan maakt een robuuste lamp jouw hal of woonkamer helemaal af. 

iets voor jou?