Guess

Bij Guess wordt voornamelijk aan vrouwenkleding gedacht, maar niets is minder waar. Je kunt er fantastisch mooie kleren kopen speciaal voor mannen. Guess is in 1981 opgericht door de gebroeders Marciano. Zij komen oorspronkelijk uit het zuiden van Frankrijk, maar zijn naar Amerika gegaan om hun droom te verwezenlijken. Doordat ze in Europa zijn opgegroeid, hebben ze de Europese cultuur door hun aderen vloeien. Dit zorgt ervoor dat ze op een andere manier naar kleding keken dan de Amerikanen waardoor ze hun innovatieve gedachtes konden gebruiken om de kleren van Denim te herontwerpen. Hierdoor hebben ze een sterke naam opgebouwd als innovatieve ontwerpers. Zo werd het modemerk Guess bekend over de gehele wereld. Heden heeft het merk 1.210 winkels verspreid over 80 landen.

Avontuurlijk en stijlvol

De collecties van Guess zijn zeer breed en er is dus voor ieder wat wils. Zo kun je er allerlei casual kleding vinden, die meestal trendy en stoer zijn. Een kenmerk van de kledingstukken is dat ze een goede pasvorm hebben en daardoor altijd lekker zitten. Guess heeft voor mannen allerlei kledingstukken gemaakt, zoals shirts, broeken en jassen. Een ander kledingstuk dat populair is onder de mannen is de Guess underwear, waaronder pants en slips vallen. Wat je ook zoekt van dit merk, via een online shop is het het makkelijkst bestellen. Guess wordt gelukkig door een groot aantal shops aangeboden, waardoor je een grote keuze hebt. En is er soms iets niet in je maat beschikbaar, dan kun je gemakkelijk bij een andere shop kijken of deze het artikel wel in je maat heeft. Guess wordt oa aangeboden door Zalando, Vimodos & UniQ. Allemaal betrouwbare webshops, die bekend staan om de goede service en retourvoorwaarden indien er iets niet mocht passen.

Horloges en tassen

Guess is niet alleen gespecialiseerd in kleding, maar ze richten zich juist ook heel erg op het ontwerpen van accessoires. Bij deze accessoires valt te denken aan diverse horloges en stoere mannelijke tassen. De horloges en tassen hebben een luxe uiterlijk en beschikken over een goede kwaliteit. Dankzij deze accessoires kun je je stijl nog verder upgraden en eigen maken. Online zijn er vele shops die deze artikelen aanbieden. Een tip van ons: de website horloges in stijl heeft een grote collectie Guess horloges voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Iets voor jou?
J.C. Rags
Games met korting
Deze fouten worden gemaakt bij de aankoop van een 3 delig pak
Geld
Games met korting
Geld
CBD Olie bestellen - Cannabidiol kopen