Zellige tegels

De zellige tegel, ook wel de Marokkaanse tegel genoemd, valt in het heden steeds vaker in de smaak. Dit komt omdat de tegels meestal kleurrijk zijn en daardoor zorgen voor een mooie omgeving. Zij worden gekenmerkt door een onregelmatig oppervlak, maar ook door de helderheid en vlakheid. Deze tegels worden oorspronkelijk met de hand gemaakt in Marokko. De vraag naar deze tegels wordt steeds groter, hierdoor is het moeilijk alle tegels met de hand te maken. Vandaar dat er ook namaaktegels worden gemaakt met dezelfde eigenschappen als de oorspronkelijke. 

Houtlook Tegels

Houtlook, ook wel keramisch parket genoemd, is een zeer populaire tegel. Dit is al langer zo, maar in het heden valt het uiterlijk wat u met deze tegel creëert nog steeds goed in de smaak. Uw vloer slijt vrijwel niet met deze vloertegels. Dit komt omdat het krasbestendig en kleurvast is. Deze vloeren gaan ook jarenlang mee zonder dat u merkt dat er iets veranderd. Na een aantal jaar ziet uw vloer er nog als nieuw uit. Een echte houten vloer zal al snel oplopen in de kosten. Keramisch parket is dus een uitstekende vervanger, want deze brengt dezelfde look, maar is een stuk goedkoper.

Marmerlook tegels

De populariteit van marmerlook blijft toenemen. Deze tegels zorgen voor een moderne of traditionele uitstraling van uw huis. Marmer kunt u in verschillende kleuren gebruiken, maar zwart of wit blijven toch de beste opties. Marmerlook straalt ook luxe uit. Dit ziet u vaker in een hotel, maar vanaf nu kunt u thuis deze luxueuze uitstraling nabootsen. Enkele voordelen van deze tegels zijn dat ze krasbesteding zijn en kleurvast blijven. 

De hierboven genoemde tegels zijn écht de trends van deze tijd. Deze gaan ook lang mee en hoeft u dus niet snel te vervangen. Maak de look die bij u past en kies de vloertegels die u aanstaan!

Iets voor jou?

Geluid lokaliseren
Welke steiger is geschikt voor de klus?
Pepe Jeans
Welk telefoonhoesje past het beste bij jou?
Fouten 3-delig pak
Pepe Jeans
Seksspeeltjes geschikt voor de man