Golftas

Het is belangrijk om een ​​stevige golftas te hebben waar al je spullen in passen. Je moet hem gemakkelijk kunnen vasthouden en er comfortabel mee kunnen lopen. Zoek naar een lichtgewicht tas met een comfortabele riem en een soort handvat aan de bovenkant. Een van de belangrijkste dingen aan een golftas is hoeveel spullen hij kan bevatten, wat direct verband houdt met het aantal vakken dat hij heeft. Hoe meer vakken een golftas heeft, hoe gemakkelijker het is om alles wat je nodig hebt mee te nemen naar de baan en het georganiseerd te houden. De meeste golftassen met meer vakken zijn groot.

Golftrolley

Een golftrolley zoals de Clicgear 4.0 golftrolley is een karretje dat je over de baan duwt. Hij heeft vier wielen, een zitje en een handvat, en wordt gebruikt om je tas en clubs te vervoeren. Je kunt er een krijgen die elektrisch of handmatig is. Een veelgemaakte fout die golfers voor het eerst maken, is dat ze geen elektrische trolley kiezen omdat ze denken dat ze geld kunnen besparen op benzine door de kar handmatig te besturen.

Tip: kies ook passende kleding voor tijdens het golfen!

Een goede set clubs

Een goede set clubs is een onmisbaar item voor elke golfer. Een slechte set clubs kan je spel verpesten, dus het is belangrijk om wat onderzoek te doen voordat je ze koopt. Een goede set clubs moet een leven lang meegaan en in dezelfde staat blijven als toen ze nieuw waren. Ze moeten ook comfortabel in gebruik zijn en de juiste greep maten hebben voor je handgrootte, zwaai snelheid en kracht.

Hoezen voor golfclubs

Hoezen voor golfclubs zijn een must voor elke golfer. Ze beschermen je clubs tegen het weer en zorgen ervoor dat hun wederverkoopwaarde niet wordt verminderd door jarenlang constant gebruik. De beste golfclubs hebben een harde plastic schaal die ervoor zorgt dat regen, sneeuw en zelfs zand niet in de groeven van je ijzers en wedges kunnen komen. Het beste is dat golfclub hoezen helemaal niet duur zijn, vooral niet in vergelijking met andere dingen die je als golfer nodig hebt.

iets voor jou?