Je Man Cave 2.0: Een transformatie met DMX Verlichting
Huis & tuin Je Man Cave 2.0: Een transformatie met DMX Verlichting

Stel je voor dat je na een lange werkdag je eigen privé-haven binnenstapt: een man cave die is ontworpen om te reflecteren wie je bent, je ...

Het belang van veiligheidsschoenen
Kleding Het belang van veiligheidsschoenen

Werkschoenen zijn in veel beroepen onmisbaar voor je eigen veiligheid. Het laatste wat je wilt, is dat je een blessure oploopt aan je voeten tijde...

Gripzak - Zakjes voor het opslaan of verpakken van je producten
Business Gripzak - Zakjes voor het opslaan of verpakken van je producten

In de wereld van opslag en organisatie zijn het vaak de kleinste details die het grootste verschil kunnen maken. Een perfect voorbeeld van zo'...

Voor elke voet de juiste schoen

Het probleem met schoenen is vaak dat bijna geen voet hetzelfde is. Dat maakt het niet eenvoudig om een schoen te vinden die perfect past bij jouw voet. Daarnaast zie je dat mensen voornamelijk op twee manieren hardlopen: neutraal en overpronerend.

Neutraal wil zeggen dat je je voet bij het neerkomen recht naar voren afwikkelt en dat je voeten geen ondersteuning nodig hebben. In dat geval kun je kiezen voor een neutrale Nike hardloopschoen. Dit type schoen heeft een zeer lichte en veerkrachtige Nike React of Nike ZoomX-foam. Je kunt met zo’n schoen heerlijk lopen op een rustig tot gemiddeld tempo. Populaire modellen in deze categorie zijn:

  • Nike Air Zoom Pegasus
  • Nike Air Zoom Vomero
  • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit
  • Nike Escape Run

Loop je overpronerend, dan kantelt je voet een beetje naar binnen bij het neerkomen. Dat moet worden gecorrigeerd, zodat je enkel en knie recht blijven tijdens het afwikkelen. Daar heeft Nike speciaal de antipronatie hardloopschoen voor ontwikkeld, die precies de goede ondersteuning geeft aan de binnenkant van de voet. Binnen deze categorie zijn de twee grootste hardlopers de Nike Air Zoom Structure en de Nike React Infinity.

Wedstrijdlopers opgelet!

Ben je niet zomaar een hardloper, maar een kampioen in spé? Dan is een wedstrijdschoen met veel demping de beste optie, zoals de Nike Vaporfly en de Nike Alphafly. Die modellen hebben ook een carbonplaat in de zool, voor een efficiënt looppatroon en een betere afwikkeling van de voet. Dat ga je merken, vooral als je vermoeid raakt tijdens het lopen van langere afstanden.

Zelfs je bestelling loopt lekker

Hardloopschoenen van Nike worden overal verkocht, in fysieke shops en kleding webshops. Omdat schoenen kopen online soms best lastig kan zijn, is het extra belangrijk dat je gaat voor een solide leverancier met een goede naam. Dat is vertrouwd en je krijgt er vaak nuttige en eerlijke informatie. Bovendien vind je er meestal de ruimste keuze, de beste kwaliteit en persoonlijke service. Tien tegen een dat je daar voor een echte online prijs de Nike hardloopschoen tegen het lijf loopt die helemaal bij je past!

Alle blogcategorieen