Een kerstboeket als feestelijke versiering
Huis & tuin Een kerstboeket als feestelijke versiering

Kerst, een tijd van warmte, vreugde en samenzijn, wordt gekenmerkt door prachtige decoraties die huizen en harten verlichten. Een kerstboeket is e...

Blijf anoniem en geniet van alle gemakken!
Verzorging Blijf anoniem en geniet van alle gemakken!

Het condoom is het meest bekende voorbehoedsmiddel wanneer het gaat om geslachtsgemeenschap. De betrouwbaarheid van dit product is om en nabij 98%...

Meestersjoeler worden? Hier zijn tips om beter te worden in sjoelen!
Games Meestersjoeler worden? Hier zijn tips om beter te worden in sjoelen!

Wil je indruk maken op je vrienden en familie tijdens het volgende feestje of spelletjesavond? Dan is het hoog tijd om je vaardigheden achter...

De Cockring 

Een echte klassieker, het welbekende instapmodelletje in de wereld van seksspeeltjes voor mannen. De cockring wordt ook wel penisring genoemd en is een flexibele ring die over de penis wordt geschoven tot aan de basis. De ring zorgt ervoor dat het bloed bij de erectie minder goed weg kan en dus in de penis blijft. Dit zorgt niet alleen voor een hardere maar ook een langere (nee helaas niet in de lengte) erectie. Vaak worden deze ringen verkocht met een ingebouwde vibrator, de trillingen zorgen voor extra stimulatie. Ken je dit handige speeltje al? Fan, maar toe aan iets anders? Je kunt dit ringetje ook krijgen in andere (harde) materialen. Pas wel op met de gesloten exemplaren, je loopt het risico dat je deze niet meer afkrijgt.

Anaalspeeltjes

Als ergens nog altijd een taboe op ligt, is het anale seks. Dit klinkt voor veel (hetero)mannen dan ook een beetje beangstigend maar dit is nergens voor nodig. Met anaalspeeltjes kun je namelijk je p-spot bereiken en stimuleren, wat kan leiden tot de meest intense orgasmes. Ben je nieuw op dit gebied, dan kan het zeker wat onwennig voelen. Gelukkig zijn de speeltjes divers en is er voor ieder wat wils. 

De buttplug

De meest bekende onder de anaalspeeltjes is toch wel de buttplug. De buttplug kun je krijgen in alle soorten en maten; opblaasbaar, vibrerend, van glas of met ribbeltjes. Geen idee waar je moet beginnen? Kies dan voor een set, dan weet je zeker dat je de juiste plugs in huis haalt. Tip; kies voor metaal, door het gladde materiaal is deze eenvoudig in te brengen en warmt het makkelijker op naar jouw lichaamstemperatuur.

De kralenketting

Anale kralen zien er net wat vriendelijker uit dan de net besproken buttplug. Deze zijn dan ook perfect voor de beginner want je kunt ze balletje voor balletje inbrengen. Hierdoor staat er niet constant dezelfde druk op de kringspier en kun je langzaam wennen aan het gevoel. Natuurlijk zijn ook deze met een vibratiefunctie verkrijgbaar.        

De masturbator

Ons derde en laatste speeltje in deze ontdekkingsreis is de masturbator. Zoals de naam al zegt kun je deze gebruiken bij het masturberen, maar hier kun je ook je partner bij betrekken. Dit speeltje bootst op een geweldige manier echte penetratie na doordat deze zich makkelijk laat opwarmen naar jouw lichaamstemperatuur. Vaak lijken ze op een nepvagina, -mond of -anus om het zo realistisch mogelijk te maken. Kies tussen verschillende structuren en functies om die extra sensatie te creëren. Is de vormgeving van het speeltje voor jou toch niet zo belangrijk? Kies dan voor een masturbator sleeve. Deze draaien niet zo zeer om het nabootsen van het vrouwelijke geslacht maar zijn speciaal gericht op het zo goed mogelijk stimuleren van de penis. De unieke materialen en structuren zijn hiervoor speciaal gekozen en het zou bijna geen seksspeeltje meer zijn als niet ook deze met een vibratiefunctie (en een zuigkrachtfunctie!) zou komen.

Alle blogcategorieen