Een stacaravan kopen

Wat moet dan de doorslag geven om een stacaravan te kopen in plaats van een huis? Ten eerste zoals hierboven al genoemd is, kost een stacaravan een stuk minder dan een huis. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om naast een nieuwe stacaravan een stacaravan occasion aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt in een huis vind je ook terug in een stacaravan. Er staan meubels in, je kunt gebruik maken van een toilet en een badkamer. Natuurlijk kun je er ook slapen en koken. Zo is er dus alles terug te vinden wat je ook in een normaal huis vindt. Alleen is het een stuk kleiner. 

Stel je voor je hebt nog een huis of je wilt later nog een huis kopen. Dan kan dit ook gewoon, want het is mogelijk om je stacaravan te verhuren aan vakantiegangers. Hierdoor zorg je ook nog voor passief inkomen.

Gezelligheid en vrijheid

Een stacaravan staat meestal op een camping met allemaal andere mensen die ook een stacaravan hebben. Dus een ding hebben jullie dan al meteen gemeen, dat jullie het allemaal leuk vinden om in een stacaravan te wonen. Je leert nieuwe mensen kennen en hier ontstaan nieuwe vriendschappen uit. Toch heb je wel genoeg vrijheid. Je staat namelijk niet direct aan een andere caravan vast, wat bij een rijtjeshuis wel is. Mocht je een huis en een caravan hebben en je wilt even weg van huis, dan hoef je niks te boeken. Je pakt de auto en rijdt naar je stacaravan.

iets voor jou?