Stevig

Tiewraps worden gemaakt van plastic, PVC trekriempjes of nylon. Door het gebruik van dit materiaal zijn de tiewraps erg stevig. De kabelbinders bestaan aan de ene zijde uit ribbels en zijn aan de andere kant glad. Wanneer het uiteinde van de tiewrap door de punt van de opening wordt gestoken, vallen de ribbel in de weerhaken die in de opening van de kabelbinders zitten. Hiermee kan een tiewrap zo stevig worden aangetrokken als je wilt, maar kan het niet lossen worden getrokken. Hierdoor zijn de kabelbinders erg sterk en kan het een enorme kracht verduren. Zo kun je vertrouwen op de stevigheid van tiewraps en ben je verzekerd van een veilige verbinding van producten. 

Tiewraps: multi inzetbaar

Van het vastbinden van autokabels, inpakken van spullen bij een verhuizing tot het vastbinden van hekwerk. Tiewraps zijn simpelweg voor enorm veel doeleinden te gebruiken. 
Dit komt omdat tiewraps in veel verschillende varianten, afmetingen én kleuren te verkrijgen zijn. Zo zijn er altijd geschikte tiewraps voor jouw project of product te vinden.

Verbinden zonder te beschadigen

Het nadeel bij het gebruik van touw of ander verbindingsmiddelen is dat producten vaak door het materiaal en de stevigheid beschadigd worden. Maar niet bij het gebruik van tiewraps! Doordat de verbinders gemaakt zijn van een kunststof materiaal, hebben de tiewraps een hoge mate van grip zonder te beschadigen. Hiermee kun je met een gerust hart je planten, hekwerk of kabels aan elkaar vastmaken.

Goedkoop

Naast dat tiewraps niet enkel heel stevig zijn en voor veel diverse doelen kan worden gebruikt, hebben tiewraps een nog groter voordeel: ze zijn heel voordelig! Voor een pakje 1000 stuks aan tiewraps betaal je online of in de winkel ongeveer 4 euro. Er zijn hiermee vrijwel geen redenen om tiewraps niet gebruiken, toch? Wacht daarom niet langer, haal een pak tiewraps in huis en ontdek zelf de voordelen!

iets voor jou?