Energie

Een echt mannen modemerk is toch wel het merk Energie. Dit merk is in 1983 opgericht door Wicky Hassan. In 1989 komt hij Renato Rossi tegen, samen hebben ze de eerste collectie gelanceerd. Door het succes van het modemerk in Italië, is er in 1995 besloten om uit te gaan breiden naar andere landen. Ze leveren een tijd aan diverse landen in Europa, waarna ze hun eerste winkel gaan openen in Amsterdam. Dit gebeurt allemaal in 1999. Op dit moment hebben ze vele verschillende winkels verspreid over heel Europa.

Totale look

De collectie van Energie bestaat uit een grote verscheidenheid aan kledingstukken. Zo kun je met deze collectie een totale look creëren waarin je je eigen stijl en identiteit kwijt kunt. Het merk is vooral bedoeld voor stoere mannen die liever gewoon casual gekleed gaan. De kleding die ontworpen zijn door Energie hebben een hoge mate van comfort, waardoor ze altijd lekker zitten. Het materiaal dat voor de kleding gebruikt wordt, is met zorg uitgekozen door de ontwerpers en je weet dus zeker dat ze over een goede kwaliteit beschikken en dus jarenlang mee kunnen gaan. Energie biedt een ruime keuze aan sweaters, jeans, jassen en dergelijke. Kies dus zelf de leukste en/of stijlvolste combinatie uit. Shops die dit merk aanbieden zijn oa Uniq kleding & Zalando.

De accessoires van Energie

Energie levert niet alleen kleding, maar ook diverse accessoires. Zo kun je kiezen voor riemen, armbanden, mutsen en tassen. Ook zijn er diverse schoenen ontworpen door Energie. Al deze accessoires passen goed bij de rest van de kledingstijl van Energie. Voor een gehele nieuwe look kun je zeker terecht bij Energie.

Iets voor jou?
Games met korting
Garmin Fenix 3
Fitness
Guess
Deze fouten worden gemaakt bij de aankoop van een 3 delig pak
Deze fouten worden gemaakt bij de aankoop van een 3 delig pak
Pepe Jeans