Geld kan je helpen meer te kunnen genieten van het leven. Maar dan zul ja natuurlijk wel niet dag en nacht ervoor hoeven te werken. Er zijn vele boeken over dit onderwerp geschreven. Je kunt er lezen: Wordt zelfstandige, ga beleggen in aandelen of forex, trouw een rijke vrouw. Te veel dingen om op te noemen.

Maar wat is nu een tip waar je echt iets aan hebt. Eigenlijk is het heel simpel. Elk van deze suggesties kan hetgene zijn waar ook jij rijk mee kan worden. Je zult echter wel zelf de motivatie moeten zien te vinden om ermee aan de slag te gaan. En dan is belangrijk dat hetgene waar je voor kiest ook iets is waar je helemaal achter staat. Gemotiveerd voor bent. Alleen dan heeft het zin tijd te steken in een boek over een bepaald onderwerp en financieel onafhankelijk te worden.

Jawel, financieel onafhankelijk worden is voor iedereen weggelegd. Maar je zult zelf actie moeten ondernemen. Financieel onafhankelijk worden betekend dat je een inkomen hebt dat niet stopt indien je een dag minder zin hebt om te werken. Juist dan moet je vermogen net zo hard kunnen groeien als wanneer je niet werkt, want dat betekend dat je leuke dingen kan doen.

Iets voor jou?

Garmin Fenix 3
Penisvergroting - is het nodig?
GoPro Hero 5 Black & Session
Penisvergroting - is het nodig?
Garmin Fenix 3
Fitness
Fouten 3-delig pak