Prijsvoordeel Duitse BMW

Een van de grootste voordelen van het importeren van een BMW uit Duitsland heeft te maken met de prijs. BMW’s uit Duitsland zijn nu eenmaal een stuk voordeliger dan in Nederland. Bovendien is het bij een Duitse dealer over het algemeen mogelijk om te onderhandelen over de prijs. 

Groot aanbod BMW Duitsland

Naast het prijsvoordeel op een BMW importeren, is het aanbod van BMW in Duitsland vele malen groter. Duitsland is hét autoland en bovendien een stuk groter dan Nederland. Het aanbod BMW is vandaar ook een stuk groter. 

Luxe uitvoering Duitse BMW

Wanneer je op zoek bent naar een BMW in een luxe uitvoering kan je het beste zoeken in Duitsland. Je vindt hier namelijk BMW’s met een veel completere en luxere uitvoering. Hoe dit mogelijk is? In Duitsland geldt er een lagere catalogusprijs voor een auto. Hierdoor zal de Duitse autokoper in de meeste gevallen voor een luxe uitvoering van een auto kiezen. En dat ook nog eens voor een betere prijs!

BMW Jahreswagen

‘Jahreswagens’ zijn auto’s die kort gebruikt zijn door medewerkers van BMW en die te koop staan bij een Duitse autodealer. In dit geval uiteraard bij een BMW-dealer. Deze auto’s worden korte tijd gebruikt door de medewerkers van de fabrikant en vervolgens doorverkocht in perfect onderhouden staat, met veel opties en een lage kilometerstand. 

Ben je ervan overtuigd om een BMW te importeren uit Duitsland? Wij in ieder geval wel!

iets voor jou?